Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Start with psu-button only? alivedual esata2




  1. #11
    europanorama is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    basel-schweiz
    Posts
    18

    Default SOLVED-It was the missing clear-cmos-jumper!

    It was not the wobbly battery-case-where asrock saved some cents...
    Nor the battery
    Nor the PSU.
    It has to do with the missing default jumper-setting 1-2/ 1-3 is for clear cmos.

    Good to know that pc is also starting without external cable. But when power was off then cmos/bios is also reset.

    comment to crazy PSU-producer behaving:

    1. why o why do they offer us
    a) units with 1 mio molex-plugs and ONE single sata.
    or
    b) units with one Molex and 1 mio SATA-plugs.
    c) and why cant they offer a long floppy-cable-all of them!
    and my newest PSU has sharp edges. I would have to take it apart to file it down. Which i will not do during warrenty-period.
    the same is true for the sharp plugs.

    Ok-I can not start working with this really lovely universal MB.
    one last comment on pci-experess-videocards
    I was very lucky getting a cheap videocard from someone who didnt even use it. brand new. and it does even need power-cable. which was a problem for a used vcard. will now try if that one is really defective.
    But my actual psu has not pci-express-powercable. I must dig out the adapter...
    and that videocard is now available from a retailer quite cheap: HS HD 5450 SILENCE 1024 GDDR 3 fanfree 40 CHF. I have got it for 27 chf only here.
    Maybe adding a fan is better. at least the complete new setup is very silent. which is important. my left ear is a bit damaged due to yearslong listening my first pc at 50cm. it is sitting open. must add a better noise-protection.

  2. #12
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    bucuresti
    Posts
    1

    Default Re: Start with psu-button only? alivedual esata2

    hello you solved the problem? like it happens to myself in this moment

  3. #13
    europanorama is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    basel-schweiz
    Posts
    18

    Default Re: Start with psu-button only? alivedual esata2-SOLVED

    Quote Originally Posted by nycu86 View Post
    hello you solved the problem? like it happens to myself in this moment
    cmos clear jumper must be set to 1-2 as default otherwise.... see the whole thread. BTW: powerful pci-express videocard i have now a very powerful one which seems needs a powerful PSU... one more problem. maybe would be wise to use it on a more powerful pc with 8gb or 16gb ram and win7 ultimate and not 4gb/winxp pro

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •