Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 1 of 1

Thread: Slow Ethernet on B75TM-ITX




  1. #1
    styrmand is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Denmark
    Posts
    1

    Default Slow Ethernet on B75TM-ITX

    Hi
    My son has a Asrock B75TM-ITX motherboard, running Windows 7-64. Yesterday we got a new network supplier and when we meassured the speed of the new line, his computer was very slow. Actuallu it was only slow on the upload part. Other computers can get speed up to 15-20 Mbit/s upload, but my sons computer cant reach more than 2-3 Mbit/s
    In the Uefi setup i could see, that the network card is at 10Mbit? We do have rj45 network internaly in the house, and all the other computers communicate at 100Mbit.
    I have tried his cable on an other computer, and it is running at the normal speed at 100Mbit.

    We have installed the nevest drivers from Asrock website for the Lan card: Realtek Lan driver ver:7048

    The Lan port should automaticcly guess the speed on the lan, but it guesses wrong. Does anyone knows a fix for this?
    Last edited by styrmand; 03-29-2013 at 05:16 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •