Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: hello




  1. #1
    drojdieru is offline Junior Member
    Join Date
    May 2013
    Location
    Germany
    Posts
    2

    Default hello

    first of all hello tweaktown.

    i got a problem with a dual channel ram kit and i just cannot get it to work.

    ok components are:mobo asrock xtreme 3 990 fx,ram:gskill sniper 2x4gb 1866,cpu:fx 6300,gpu:asus radeon hd 7850 1gb,psu:corsair tx 650,hdd:seagate barracuda 500 gb/7200.
    the problem is i cannot make both ram sticks to work,sometimes they work perfectly untill a pc shutdown then i have again the same problem,pc wont start.
    i made a bios update,current version is 1.5.tried all the possible combinations between slots,and still get the same result.
    i tried a bit to configure them on bios but i am just not too familiar with uefi bios.
    so how can i get them to work?
    should i just set them manually in bios?
    i am out of ideas :)

  2. #2
    Akis is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Hellas
    Posts
    33

    Default Re: hello

    hello-fat-bios2-jpg

    Well pretty much this is it.Change DRAM Frequency from AUTO to 1866

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •