Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: Network adaptor not seen N68C-S UCC with new XP install- SOLVED




  1. #1
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    london
    Posts
    2

    Default Network adaptor not seen N68C-S UCC with new XP install- SOLVED

    Hello,
    I had some problems with a hard drive and reinstalled XP.
    I am now unable to see the network adaptor.
    I have tried reinstalling the XP, searching for new hardware and installing anything available on the motherboard setup disc.
    The XP installed is XP Pro 2002 SP 2 that was previously installed on the same machine without problems.
    I have setup three of these machines previously without a problem.
    Can someone make some suggestions as to how to proceed?
    Thank you.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    london
    Posts
    2

    Default Re: Network adaptor not seen N68C-S UCC with new XP install - Solved

    I installed the AllIn1_XP software from the Asroc website and now I can see network adaptor.
    I had not mentioned in first post that I had done this with previous XP install with no success.
    Once again it seems that persistence pays. If it doesn't work first time try again!
    Thanks to anyone considering helping.

  3. #3
    Tyler.Bernath's Avatar
    Tyler.Bernath is offline TweakTown Consumer Storage Editor
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Ohio
    Posts
    69

    Default Re: Network adaptor not seen N68C-S UCC with new XP install

    Im glad you solved your issue

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •