Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: ASrock Mobo not going into BIOS: Plase Help!




  1. #11
    ajcroteau is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    A, A
    Posts
    7

    Default Re: ASrock Mobo not going into BIOS: Plase Help!

    Quote Originally Posted by Rok125 View Post
    No, I haven't done this. I'll google how to do this. However, if you can point me to a link so that I can do this I will give it a try, and report back if there has been any change.

    I can't get the computer to show me anything except for the splash screen. Should I flash the BIOS with the 1.70 version found at this link
    ASRock > Z77M
    If you head over into ASRock's website, locate your motherboard and look under the download section. If your using Windows 8.1, that's ok, the app will still work.

    ASRock > Z77M

  2. #12
    Rok125 is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Powder Springs, GA
    Posts
    5

    Cool Re: ASrock Mobo not going into BIOS: Plase Help!

    Quote Originally Posted by - wardog - View Post
    You're using a gaming or other advanced functions keyboard then, right?

    If so, then yes that [/i]could[/i] be the problem.

    From here anyways I'd say you're good to go. Possible keyboard problem being an exception.
    I am, thank you ajcroteau and wardog for your replies.
    continue to have a good night/day depending on what part of the world you are!

  3. #13
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    USA
    Posts
    2,675

    Default Re: ASrock Mobo not going into BIOS: Plase Help!

    Quote Originally Posted by Rok125 View Post
    continue to have a good night/day depending on what part of the world you are!
    Georgia huh? I was going to offer to trade you locations till I just now looked and it's only 36degF there. It's a whopping 15degF here right now.

    Have fun.
    #1 - Please, when seeking help, enter the make and model of ALL parts that your system is comprised of in your Signature, or at least the model #'s in your System Specs, then "Save' it.
    ____If you are overclocking, underclocking, or undervolting any parts, informing us of this and their values would prove beneficial in helping you.

    #2 - G.Skill RAM Configurator for your boardSamsung Memory for your boardLatest AMD Chipset Drivers/WindowsLatest AMD Graphics Drivers/WindowsLatest Intel Drivers

    #3 - Please use the eXtreme Outer Vision Power Supply Calculator found HERE to determine if it might be your PSU at issue.
    ____Consider your PSU to be the foundation from which all else is built upon. Anything built upon a weak foundation is poorly built.

  4. #14
    parsec's Avatar
    parsec is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Third stone from the sun
    Posts
    4,824

    Default Re: ASrock Mobo not going into BIOS: Plase Help!

    I'd take 36F right now, believe me wardog... Bedford Falls, OMG... Did you find Zuzu's petals?

    BTW, PMs are failing again, at least at 10PM CDT.

    Rok125, your Logitech keyboard likely needs its driver/software installed before it will work correctly. Which is probably why it does not work correctly during POST. I know, how can that matter, but believe me it does.

    I noticed that your put "Xfast" by the name of your ASR board. If you have Fast Boot set to Fast or Ultra Fast, you won't be able to get into the BIOS without the Restart to UEFI program, or clearing the CMOS/BIOS first, which sets Fast Boot to disabled.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •