Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 22 of 22

Thread: Extreme11 win7 raid installation problems




  1. #21
    parsec's Avatar
    parsec is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Third stone from the sun
    Posts
    4,824

    Default Re: Extreme11 win7 raid installation problems

    Quote Originally Posted by hubbabubba71 View Post
    i'll try these drivers asap. As for the ASR easy install, yes with the same results. Now to be certain if I install the os on a SATA raid it will boot and anyone of these drivers will be able to be installed and will function from within an existing Win7 os. Never however during the install phase.
    If I understand you, the F6 driver is used during the OS installation, the other Windows driver installation program is used after the OS installation, to state the obvious. The F6 driver can be manually installed after an OS installation, but that won't let you install to a RAID array of course.

    I thought you were trying the LSI SAS RAID, not SATA???

  2. #22
    hubbabubba71 is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    USA
    Posts
    13

    Default Re: Extreme11 win7 raid installation problems

    I am trying the LSI I was just noting that while the OS complains during installation about the LSI drivers, it doesn't seem to have any problem with them after the OS is installed. I just find that odd.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •