Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: L2.31A BIOS/UEFI Forgets Settings




  1. #1
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    US
    Posts
    3

    Default L2.31A BIOS/UEFI Forgets Settings

    After updating to L2.31A, the BIOS/UEFI will forget saved settings once every few weeks on my Z68 Extreme3 Gen3. When this happens, it will get stuck at the ASRock logo (OS doesn't load) after powering on. When I restart my PC, the BIOS/UEFI settings have been reset to defaults. How can this be fixed? Are there going to be any updates for this motherboard?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    USA
    Posts
    2,675

    Default Re: L2.31A BIOS/UEFI Forgets Settings

    Have you ever replaced the CMOS battery on this MB?

    Now might be a good time to invest a couple dollars to see if this problem goes away.
    #1 - Please, when seeking help, enter the make and model of ALL parts that your system is comprised of in your Signature, or at least the model #'s in your System Specs, then "Save' it.
    ____If you are overclocking, underclocking, or undervolting any parts, informing us of this and their values would prove beneficial in helping you.

    #2 - G.Skill RAM Configurator for your boardSamsung Memory for your boardLatest AMD Chipset Drivers/WindowsLatest AMD Graphics Drivers/WindowsLatest Intel Drivers

    #3 - Please use the eXtreme Outer Vision Power Supply Calculator found HERE to determine if it might be your PSU at issue.
    ____Consider your PSU to be the foundation from which all else is built upon. Anything built upon a weak foundation is poorly built.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •