Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: ASRock P45X3 Deluxe with E8400 processor and 16 GB ram




  1. #1
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Royse City TX
    Posts
    2

    Default ASRock P45X3 Deluxe with E8400 processor and 16 GB ram

    Hi,

    I just bought this board, transferred my CPU to it and installed 16 GB DDR3 1333 fsb.

    When I turn it on, system runs for a second, turns off, restarts with 3 long beeps and an E0 or 03 code on the DX LED. It continually does this

    What can cause this? I have never encountered something like this before.

    Thanks!

    RRGrassi

  2. #2
    parsec's Avatar
    parsec is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Third stone from the sun
    Posts
    4,824

    Default Re: ASRock P45X3 Deluxe with E8400 processor and 16 GB ram

    That's simple, a problem with the RAM memory. Could be incompatible, or a memory BIOS setting being incorrect.

    Your board's memory compatibility list has only one 4GB DIMM validated with your board. What is the exact, full model number and make of your memory?

  3. #3
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Royse City TX
    Posts
    2

    Default Re: ASRock P45X3 Deluxe with E8400 processor and 16 GB ram

    I am using 4 4gb modules. They are Samsung DDR3 1333mhz Part number: M393B527OCHO-CH9Q4 It is ECC Buffered, and I found out that this board needs Non ECC unbuffered. A new order has placed.

    Thanks!
    Last edited by rrgrassi; 03-01-2014 at 01:36 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •