Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: C2750D4I No http access to IPMI




  1. #11
    desaster is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Finland
    Posts
    5

    Default Re: C2750D4I No http access to IPMI

    I believe I am also experiencing this same issue as of today.

    I have been running the latest BIOS and BMC versions for a while now, and the problem occurred after a normal server reboot.

    IPMI works with ipmitool, the BMC responds to ping, and the following ports appear to be open:

    PORT STATE SERVICE
    427/tcp open svrloc
    50000/tcp open ibm-db2


    However, the web management is inaccessible. The network settings are OK, I did not make any changes to anything - it just suddenly stopped working.

    I've done a full reset several times.

    From reading this thread it appears I will need to run the reset tool. I've applied for an user account in the mentioned dealer & media zone, and waiting to see if my account will be accepted.

  2. #12
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    California, USA
    Posts
    91

    Default Re: C2750D4I No http access to IPMI

    Quote Originally Posted by desaster View Post
    I believe I am also experiencing this same issue as of today.

    I have been running the latest BIOS and BMC versions for a while now, and the problem occurred after a normal server reboot.

    IPMI works with ipmitool, the BMC responds to ping, and the following ports appear to be open:

    PORT STATE SERVICE
    427/tcp open svrloc
    50000/tcp open ibm-db2


    However, the web management is inaccessible. The network settings are OK, I did not make any changes to anything - it just suddenly stopped working.

    I've done a full reset several times.

    From reading this thread it appears I will need to run the reset tool. I've applied for an user account in the mentioned dealer & media zone, and waiting to see if my account will be accepted.
    I can help to facilitate resetting the BMC for you. Please confirm the model number of your server board and serial number. william@asrockamerica.com

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •