Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: New win install on Asrock VisionX 420D cant see keybord




  1. #1
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    swde
    Posts
    1

    Default New win install on Asrock VisionX 420D cant see keybord

    when turning on pc keyboard works but when i have to choose language keyboard dies, any ideas..[/URL]


    Hidden "google" search link removed from this post
    Last edited by profJim; 09-05-2014 at 02:58 PM. Reason: HIDDEN LINK IN POST

  2. #2
    SelfGovern is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    United States
    Posts
    36

    Default Re: New win install on Asrock VisionX 420D cant see keybord

    Quote Originally Posted by tjoppe View Post
    when turning on pc keyboard works but when i have to choose language keyboard dies, any ideas..
    Not a clue -- because you didn't give us anything to work with.
    We need your complete system specs, please. Which keyboard? Plugged in to which port? Which OS? Which mouse? Go ahead and put everything in your profile so you only have to do it once. Next week you'll ask a question for which we'll need to know about your power supply, or your graphics card, or whatever, so just do it.

    Then just for grins, it might be interesting to know which language you're trying to set, if this is a new install of the OS (whichever one you're using), and if you've ever had a working system on this motherboard.

    And, what have you done to try to figure out what's happening, or how to fix it? Have you tried other keyboard ports? Other keyboards?


    Hidden search link removed from quoted text.
    Last edited by profJim; 09-05-2014 at 03:08 PM.

  3. #3
    profJim's Avatar
    profJim is online now Chief Munchkin + moderator
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tacoma, WA. [USA]
    Posts
    7,811

    Thumbs down Re: New win install on Asrock VisionX 420D cant see keybord

    tjoppe, If any more of your posts have hidden links, you will be permanently banned from the forum.

    Forum Moderator
    Q9650 @ 4.10GHz [9x456MHz]
    P35-DS4 [rev: 2.0] ~ Bios: F14
    4x2GB OCZ Reaper PC2-8500 1094MHz @5-5-5-15
    MSI N460GTX Hawk Talon Attack (1GB) video card <---- SLI ---->
    Seasonic SS-660XP2 80 Plus Platinum psu (660w)
    WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data)
    Samsung 840 Pro 256GB SSD (boot)
    SLI @ 16/4 works when running HyperSLI
    Cooler Master 120XL Seidon push/pull AIO cpu water cooling
    Cooler Master HAF XB computer case (RC-902XB-KKN1)
    Asus VH242H 24" monitor [1920x1080]
    MSI N460GTX Hawk (1GB) video card
    Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium
    HT|Omega Claro plus+ sound card
    CyberPower CP1500PFCLCD UPS
    E6300 (R0) @ 3.504GHz [8x438MHz] ~~ P35-DS3L [rev: 1.0] ~ Bios: F9 ~~ 4x2GB Kingston HyperX T1 PC2-8500, 876MHz @4-4-4-10
    Seasonic X650 80+ gold psu (650w) ~~ Xigmatek Balder HDT 1283 cpu cooler ~~ Cooler Master CM 690 case (RC-690-KKN1-GP)
    Samsung 830 128GB SSD MZ-7PC128B/WW (boot) ~~ WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data) ~~ ZM-MFC2 fan controller
    HT|Omega Striker 7.1 sound card ~~ Asus VH242H monitor [1920x1080] ~~ Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium ~~ CyberPower CP1500PFCLCD U.P.S
    .


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •