Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: onboard HD audio disconnect




  1. #1
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    uk
    Posts
    2

    Default onboard HD audio disconnect

    Hello everyone!!!I have a mobo asrock 990 extreme fx 9, the audio is enabled in the bios, but I have no audio output, when I connect the speaker cable I have no sound, my specs,
    Asrock Extreme9 FX 990
    CPU Amd FX 8350 4gz
    Amd Ati Firepro V4900 1gb
    32gb Ram
    windows 8 64bit ,
    thanks for your help

  2. #2
    parsec's Avatar
    parsec is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Third stone from the sun
    Posts
    4,824

    Default Re: onboard HD audio disconnect

    Is this a new PC you just built?

    Are you using the speaker jack on the board's IO panel?

    Did you install the Realtek high definition audio driver ver:6873 driver from your board's download page?

    Did you open the Windows Sound option in Control Panel and configure your audio source? Or the Realtek audio controls which will also be listed in Control Panel?

    Your video card also has audio, you may need to choose which one to use.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    uk
    Posts
    2

    Thumbs up Re: onboard HD audio disconnect

    Thanks for replied, finally the technician checked onboard sound card and it was physically broken, then I bought a new-brand and it works!!! anyway many thanks for your reply,

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •