Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: AM1H-ITX OS install issues




  1. #11
    Join Date
    May 2011
    Location
    Rudehen, Tehran, Iran
    Posts
    302

    Default Re: AM1H-ITX OS install issues

    Have you tested your RAM with memory test tools?

  2. #12
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    UK
    Posts
    7

    Default Re: AM1H-ITX OS install issues

    Just an update on this folks

    I received a replacement motherboard and CPU from Amazon late last week.
    I set everything up within 30 mins and was able to successfully boot to my Linux live distros and windows 7 USB stick straight away so there was clearly a hardware issue with one of the previous components.
    I have my new HTPC set up and running Windows 7 with xbmc sitting under my main tv.

    FYI, I used a streacom chassis (silvers) with their internal IR receiver and 4gb spare ram I had lying around together with and SSD.
    F1CWS Evo Chassis | Streacom

    The HTPC is working well, but I would say the fan is definitely louder on this AMD 5350 than the previous where it was whisper quiet at high speeds.
    I adjusted the fan speeds in the BIOS and it is better.

    Cheers.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •