Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: ASRock Z97 Extreme4 troubles with PCI-e




  1. #1
    maryjan88 is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Polska
    Posts
    3

    Default ASRock Z97 Extreme4 troubles with PCI-e

    Hello,

    I just get rid of previous MSI H87 and i5 4570, bought 4690K + Extreme4 and here start problem.
    I used Xonar phoebus on previous MoBo in bottom slot pcie and GPU card was on top pci-e. Below GPU i had TP-Link Wifi card.
    With Extreme4 i cant use Xonar on lowest x16 pci-e slot, system wont boot (blank screen)... I need to put it above GPU, what is very bad cause of high temperature from GPU and size of Noctua NH-D14.

    Also when i use Xonar + EVGA 970 + Wi-fi pci-e, i get info that i need plug 4pin molex extra power in mobo. In instruction there is only info that you need plug this power if use multi-gpu configuration. Also sound and wireless card dont use much power...

  2. #2
    maryjan88 is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Polska
    Posts
    3

    Default Re: ASRock Z97 Extreme4 troubles with PCI-e

    Strange...
    I switched BIOS to 2nd and i was able to use botttom slot pcie (pcie6 slot) on Extreme4 for Xonar Phoebus.
    Problem with power molex needed to 3 cards in pci-e i solved by buying network card on usb instead of mine previous pci-e...

    Greetings

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •