Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26

Thread: AsRock UEFI/BIOS terror continues.... :o(




  1. #21
    igorp86 is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Split
    Posts
    6

    Talking Re: AsRock UEFI/BIOS terror continues.... :o(

    Hello, I new on this forum.
    I have Asrock P67 pro3 SE, bought new GPU xfx r7 250 1gb ddr5, installed on MBO and I have BSOD, after deleted complete system, reinstalled w7, and again same problem? Curently I have 2.20 BIOS verison.
    So question?
    Is there some new bios, cause I think I have problem with recognizing new generation GPU?
    Any help would be apprecieated.

  2. #22
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Taiwan
    Posts
    124

    Default Re: AsRock UEFI/BIOS terror continues.... :o(

    Dear igorp86,

    For P67 Pro3 SE P2.20 BIOS is the latest version.
    We provide some suggestion for verify:
    1.Please refer user manual remove power cord and use jumper to clear CMOS for verify.
    2.Please install the VGA card to another PCIE slot for verify.
    3.Update with latest VGA driver and firmware for verify.
    4.Test with other VGA card for verify.

    Best wishes
    ASRock TSD
    Eddy

  3. #23
    igorp86 is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Split
    Posts
    6

    Default Re: AsRock UEFI/BIOS terror continues.... :o(

    Dear Eddy thank you for quick response.

    I already did things you mentioned, used last 10 gpu drivers.
    Tried to install GPU on other PC, working ok.
    I have 2 other ( older ) GPUs and they are working good on my MBO
    Installed on different hdd,again BSOD.
    Tested memmory over Memtest86, memmory is ok.
    Changed PSU with new one.
    I only didn't try to put it in other pci-e slot, will try later when I come home.
    Can I use beta BIOS 2.25 from Pro3 MBO?
    Again problem is when is booting in w7 ( same on w10 ) I get BSOD ( atikmdag.sys ), but if I uninstall drivers and put generic vga windows driver it is booting fine.
    I lost ideas, don't know what to do.

  4. #24
    igorp86 is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Split
    Posts
    6

    Default Re: AsRock UEFI/BIOS terror continues.... :o(

    **Update**
    Installed on other slot, but same again BSOD

  5. #25
    igorp86 is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Split
    Posts
    6

    Default Re: AsRock UEFI/BIOS terror continues.... :o(

    Is there going to be new version of Bios?

  6. #26
    igorp86 is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Split
    Posts
    6

    Talking Re: AsRock UEFI/BIOS terror continues.... :o(

    Guys enyone idea?
    I would really appreciate any kind of idea, information....

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •