Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: hit cmos button




  1. #1
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    United States
    Posts
    4

    Unhappy hit cmos button

    yes hit cmos button in back of z68 extreme4 gen 3 . now on start up i get asrock start screen . and , selections like f2 to enter set up f11 to enter boot menu f6 to flash and tab new window . and of course noting works , just a beep when selecting f2 . so i can not boot . and mobo stops at aa3 indication .now i know there is a trick to this , but its been a long time . any help thank you .

  2. #2
    Britgeezer is offline Member
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    New Jersey
    Posts
    162

    Default Re: hit cmos button

    Quote Originally Posted by vanniko63 View Post
    yes hit cmos button in back of z68 extreme4 gen 3 . now on start up i get asrock start screen . and , selections like f2 to enter set up f11 to enter boot menu f6 to flash and tab new window . and of course noting works , just a beep when selecting f2 . so i can not boot . and mobo stops at aa3 indication .now i know there is a trick to this , but its been a long time . any help thank you .
    Sounds like your KB is not recognized, perhaps you are plugged into an add-in USB 3.0 and the drivers will not be loaded at this point. Try a non remote KB or ensure its in USB 2.0 port.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •