Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: (LAN) Z68 extreme3 Gen3




  1. #1
    drbashment is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Florida
    Posts
    1

    Default (LAN) Z68 extreme3 Gen3

    OK. So I've been having some minor performance issues lately and decided to reinstall my OS. Everythign went smoothly until I booted to the OS and after tethering my phone to install the LAN drivers from ASrock's website I keep getting "Network cable unplugged" error. I've been at this for over 6 hours now.....I've tried the current drivers on ASRock's website, the latest drivers from Realtek. I thought to use the original drivers that came on the MBoard disk but I think I tossed that. I feel strongly that it's a driver issue, because I find it hard to believe that my NIC (embedded) could have gone bad in the 20-30 minutes that it took to reinstall the OS.

  2. #2
    parsec's Avatar
    parsec is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Third stone from the sun
    Posts
    4,824

    Default Re: (LAN) Z68 extreme3 Gen3

    Using Windows 8 or 8.1?

    The Win 8 driver for the Realtek RTL8111E chip on your board is actually listed as a Beta driver, version 8002.

    Otherwise, hard to comment, etc, without knowing what OS you are using.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •