Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 6 of 6

Thread: x99m Killer Several Issues




  1. #1
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Hong Kong
    Posts
    2

    Default x99m Killer Several Issues

    Every time I try to run the APP Shop to try to update my BIOS I get the error: 643B65B7-E60B-4BB0-AAC9-FC4D38EE0818 "Not Support This Model"If I try to update the BIOS from the BIOS it can conenct to the internet and detect a BIOS update but will fail when downloadingEvery time I cold boot it will open the BIOS first and I have to change the BIOS boot order to select the OS HDD.James

  2. #2
    MyHogs is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Buffalo, NY USA
    Posts
    3

    Default Re: x99m Killer Several Issues

    Same exact issue, except with the z97.



    Just started today/tonight.
    Attached Images Attached Images x99m Killer Several Issues-1b2b7bb3e3-png 

  3. #3
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Hong Kong
    Posts
    2

    Default Re: x99m Killer Several Issues

    Yup exactly this!

    Quote Originally Posted by MyHogs View Post
    Same exact issue, except with the z97.



    Just started today/tonight.

  4. #4
    parsec's Avatar
    parsec is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Third stone from the sun
    Posts
    4,824

    Default Re: x99m Killer Several Issues

    What version of APP Shop are you using, the latest is 1.0.18. Your board is included in the support list: ASRock Live Update & App Shop

    In the UEFI/BIOS, in the Tools screen, find the Network Configuration option. Set the two options to match your type of Internet service and location. Your UEFI download server should be Asia.

    The Network Configuration settings might be affecting APP Shop and Internet Flash.

    It seems the drives in your PC may be confusing the boot order, which forces you to choose the boot drive when you cold start the PC. You did not add any of your system's information, so we have no idea what you are using.

    What OS and version are you using? Did you install the OS for the X99M Killer board, or is it from another PC?

    EDIT: APP Shop is failing for me too!

    The 1.0.18 version was not just released, so I guess there is a problem with the APP Shop server, and the error message we are seeing is just a generic failure message. I can download other files from ASRock's website, so this problem is just related to APP Shop.
    Last edited by parsec; 04-17-2015 at 10:20 AM.

  5. #5
    MyHogs is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Buffalo, NY USA
    Posts
    3

    Default Re: x99m Killer Several Issues

    Alright, so I'm not crazy. Cool.

    However... when I went to the System Browser, the first time I got three erros/error messages... one about an ivalid pointer, one that I forgot, and one about no more resources. It worked on the second try/attempt, so I'm not all that concerned about it. Not sure if it's related or not, though.

  6. #6
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    AZ
    Posts
    1

    Default Re: x99m Killer Several Issues

    Oh thank goodness I'm not the only one having this issue, among all the other junk that seems to be going wrong.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •