Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: Z97 Extreme 4 Boot Issue Question




  1. #1
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Colorado
    Posts
    2

    Default Z97 Extreme 4 Boot Issue Question

    Has ASRock provided a solution to the problem that users reported on Newegg and other forums that were boot problems anytime power was shut down to the system?

  2. #2
    Britgeezer is offline Member
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    New Jersey
    Posts
    162

    Default Re: Z97 Extreme 4 Boot Issue Question

    Quote Originally Posted by masterdn View Post
    Has ASRock provided a solution to the problem that users reported on Newegg and other forums that were boot problems anytime power was shut down to the system?
    Could you state the problem or provide a link? The only problem I have noticed (since W10) is shutdown is often followed by a reboot.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Colorado
    Posts
    2

    Default Re: Z97 Extreme 4 Boot Issue Question

    Quote Originally Posted by Britgeezer View Post
    Could you state the problem or provide a link? The only problem I have noticed (since W10) is shutdown is often followed by a reboot.
    The specific problem seems to be that after the system has lost power for some reason, it will not boot again.
    Reddit link: https://www.reddit.com/r/buildapc/comments/2jrt1b/psarequest_possible_reoccurring_problem_with_the/
    Newegg link: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813157503&SortField=0&Summ aryType=0&PageSize=10&SelectedRating=-1&VideoOnlyMark=False&IsFeedbackTab=true#scrollFul lInfo

  4. #4
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Taiwan
    Posts
    124

    Default Re: Z97 Extreme 4 Boot Issue Question

    Dear masterdn,

    Please kindly try below suggestion for verify:
    1.Please remove power cord and use jumper to clear CMOS for verify.
    2.Update latest BIOS from our official website:http://66.226.78.22/downloadsite/BIO...4(2.10)ROM.zip

    If problem still remains, please provide more system information and include how to reduplicated the symptom for us.

    Thank you very much.
    ASRock TSD
    Eddy

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •