Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Debug 62




  1. #1
    roasty79 is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    United Kingdom
    Posts
    1

    Default Debug 62

    Hi,
    My computer was working fine, up until yesterday when I kept getting dr Debug 62. I have cleared the CMOS / reset and still nothing. Am running Z170 k6, 6600k - 16gig ram, 980gi graphic card - 250 ssd - and water cooler. BIOS version 1.20.

    It is getting so frustration on why it is working one day and not the other.

    Please please help

  2. #2
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    TAIWAN
    Posts
    18

    Default Re: Debug 62

    Dear roasty79,
    I am ASRock TSD Danny.

    We provide few ways for you to try.

    1.Please refer to user manual(page 22) to clear CMOS to try.
    User manualhttp://asrock.pc.cdn.bitgravity.com/Manual/Fatal1ty%20Z170%20Gaming%20K6.pdf
    2.Please only install necessary device(CPU,one stick memory) to check if the system can boot successfully.
    3.Please change the memory slot by turns to try.
    4.Please re-install the CPU and check if the CPU socket pin bent.
    5.Please switch BIOS chip to another BIOS chip for try.
    6.If possible, please try another memory and CPU for verify.

    Have a great day !
    ASRock TSD Danny
    Last edited by ASROCK-TSD-Danny; 02-17-2016 at 08:19 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •