Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 1 of 1

Thread: C2750d4i won't boot - shuts down a few seconds after power on




  1. #1
    wrayth is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Canada
    Posts
    6

    Default C2750d4i won't boot - shuts down a few seconds after power on

    Hi,

    I have a C2750d4i in my Freenas box, and it won't boot. I have the JViewer window open and it's entirely blank. It's been working for over a year up until now and I'm at a loss right now.

    It powers on, fans start etc, then about 2-4 seconds in it shuts back down. I've tried disconnecting all power rails except the motherboard, no change. In the IPMI my CPU temp shows to be -115. (yes, negative). I can't think of anything else that stands out at the moment.

    Any advice?


    Edit:
    In looking through the logs via IPMI, I found this:

    122 Feb 22 17:51:29 AMIBC5FF4FE5A26 kernel: ERROR: I2C1: BUS recovery did not succeed
    123 Feb 22 17:51:29 AMIBC5FF4FE5A26 kernel: I2C1: Master-Xfer failed. Bus busy
    Last edited by wrayth; 02-23-2016 at 10:56 AM. Reason: adding info

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •