Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 1 of 1

Thread: Asrock H97m Pro4 BSOD installing Vega56




  1. #1
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Germany
    Posts
    1

    Default Asrock H97m Pro4 BSOD installing Vega56

    hello,

    My system is:
    ASRock H97M Pro4 Intel H97
    Intel Core i5 4690
    16GB (4x4GB) Crucial DDR3-1600
    120GB Samsung 840 Evo
    550 Watt Corsair CS Gold


    I was runnning a 390x before without any issues.
    After my Vega 56 arrived I used DDU for driver removal and when the installer is about to install the AMD display driver and recognized the display my system crashed with BSOD in atikmdag.sys.
    Searching around I found some posts in the AMD community forum and seem that the problem is related to the Motherboard UEFI, after updating BIOS to beta/latest version everything is working.

    Is anyone having the same issue? There is a beta bios I can use to solve the problem?

    Tested the GPU in another system with a recent asrock motherboard and everything is fine.

    Thanks

    MY current bios version is 2.10 (latest available on asrock website)
    Last edited by Gibbio; 11-24-2017 at 04:37 PM. Reason: added current bios version

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •