Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: 2 GPU on AB350 Gaming K4




  1. #1
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Bulgaria
    Posts
    2

    Default 2 GPU on AB350 Gaming K4

    Hi,I trying to install two GPU card on my AB350 Gaming K4 motherboard.
    Firs i tryed to put one card by time. The card which is on primary PCIE slot is wokring, secound not working . Power cables are connecter correctly.
    My system
    Ryzen R5 1700
    Windows 10 64
    GPU1 Nvidia 1080
    GPU2 Nvidia 1070
    16 GB DD4
    550 PSU
    I deinstall every graphics driver and instaled latest NVIDIA driver - not work.
    I update my bios ( overcloking is gone but watever) not working.
    I plug my DVI cable on second GPU but monitor didn't show noting on boot or windows.
    The compuer work very stable but don't find scound GPU. I don't use SLI.
    I tryed with more week card Quadro k420 but same resulit ( i know mu PSU is week but this is not issue right now).
    I tryed some bios option but didn't help.
    Any sugestiong will be very appriciated.




    Last edited by Flandar; 12-12-2017 at 04:50 AM. Reason: text is not ok

  2. #2
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Bulgaria
    Posts
    2

    Default Re: 2 GPU on AB350 Gaming K4

    I find the problem it was my SSD.
    When is SSD Nvme is in use on slot M2.1 that blocking PCIE 1x16. I move my SSD to M2.2 slot and problem is fixed.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •