Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Thread: Welcome to ASUS Technical Support Forum!




  1. #11
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Minnesnowda
    Posts
    225

    Default Re: Welcome to ASUS Technical Support Forum!

    Quote Originally Posted by icarus1040 View Post
    They have it turned off, not seen by bios. For some reason they did this.
    They may have an option where you need to hit a button to "see" the, best bet is post up in the ASUS ROG forums here's a linky, as Asus monitor's that forum.............Good luck!
    ASUS Republic of Gamers [ROG] | The Choice of Champions Overclocking, PC Gaming, PC Modding, Support, Guides, Advice
    Asus RIVE
    Intel 3930K WATER
    RIPJAWX2133 16GB
    SLI-Asus GTX780 TI DCII OC
    CorsairAX1200



    http://www.3dmark.com/3dmv/5003339

  2. #12
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    INDONESIA
    Posts
    1

    Default Re: Welcome to ASUS Technical Support Forum!

    Terimakasih atas ijin ikut bergabung

  3. #13
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Fresno, CA
    Posts
    2

    Default how do i start a new post?

    how do i start a new post?




    Quote Originally Posted by Mr.Tweak View Post
    The ASUS Technical Support forum is now open and ready for posts!

    Please welcome ASUS tech support staff who will be here to answer your tech questions related to all ASUS products.

    When posting questions, please provide as much info as possible such as full system specs, what operating system and drivers you are using and please describe your problem as full as possible.

    This is also an area you can discuss upcoming ASUS products and we will also conduct giveaways and competitions in here from time to time as well. ASUS may also share early BIOS updates and drivers with you here as well.


  4. #14
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Fresno, CA
    Posts
    2

    Default Asus x550c

    my touchpad is not working I installed a new motherboard and now it is not working.
    i also can't find the touchpad settings.

    Quote Originally Posted by Mahsoen Syarief View Post
    Terimakasih atas ijin ikut bergabung

  5. #15
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Wellsville
    Posts
    2

    Default Re: Welcome to ASUS Technical Support Forum!

    Why does this require the 5+2?

    Also I can't post a question? I get you exceeded your tag by 20????????????? what is that????????

  6. #16
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Wellsville
    Posts
    2

    Default Re: Welcome to ASUS Technical Support Forum!

    Why are there ads in my post?

  7. #17
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Malaysia
    Posts
    1

    Default Re: Welcome to ASUS Technical Support Forum!

    Hai.. I have laptop asus A43TA. I have problem with my laptop. After I go to sleep mode, my laptop wont turn on and blank screen. Light indicator is appear and fan is spinning but no activity from hard drive. I have try remove the ram and plug it in but the problem cant solve. Any suggestion?? I dont have money to buy new laptop. Please help me. (sorry for my bad english)

  8. #18
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Dallas TX
    Posts
    2

    Default Re: Welcome to ASUS Technical Support Forum!

    I'm installing a new mother board the asks h170-Plus D3 and all the circles for the screws where on the screw holes EXECPT 1 of them

    i think I sent the photo attached on what im talking about can you tell me if that's normal
    Attached Images Attached Images Welcome to ASUS Technical Support Forum!-image-jpg 

  9. #19
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Dallas TX
    Posts
    2

    Default Re: Welcome to ASUS Technical Support Forum!

    Here is a better quality of the image so you can see what I am talking about is this normal?
    Attached Images Attached Images Welcome to ASUS Technical Support Forum!-image-jpg 

  10. #20
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Canada
    Posts
    4

    Default Re: Welcome to ASUS Technical Support Forum!

    Quote Originally Posted by Kokil View Post
    Here is a better quality of the image so you can see what I am talking about is this normal?

    Hi Kokil

    That's completely normal, it's a support post (stand-off) where the board needs support and not a screw.
    Hope that helps ease your mind

    Dave

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •