Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: Xonar D2X driver not working after connecting Transformer Prime to my PC




  1. #1
    PalZer0's Avatar
    PalZer0 is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Australia
    Posts
    69

    Default Xonar D2X driver not working after connecting Transformer Prime to my PC

    I connected my Transformer Prime to my PC to see how the PC software works and ever since I did that, my Xonar D2X drivers have stopped working properly with a Code 52 in Device Manager (could not verify digital signature).

    I had to reboot my PC to finish installing the Transformer Prime drivers after connecting it to my PC and that's when the problem started.

    Anyone got any ideas? I've tried doing a repair install already but can't think of anything else.

    EDIT: Just tried an uninstall and reinstall of the Xonar D2X drivers (using the latest drivers listed on the Asus website). No joy there either.
    Last edited by PalZer0; 04-08-2012 at 07:51 PM.
    ASUS P8Z68-V Pro (BIOS version 3402) | Core i5 2500K (4GHz) | 8GB Corsair Vengeance CMZ8GX3M2A1600C8R DDR3-1600 CL8 (2x4GB) | Palit GTX 680 Jetstream 2GB | ASUS Xonar D2X | WD Caviar Black 1TB (WD1002FAEX) | LG CH10LS20 Blu-ray/DVD-RW combo drive | Corsair HX650 | Antec Nine Hundred Two V3 | Samsung 2333SW (23" LCD @ 1920x1080) | Windows 7 Ultimate SP1 x64

  2. #2
    Join Date
    May 2012
    Location
    Germany
    Posts
    4

    Default Re: Xonar D2X driver not working after connecting Transformer Prime to my PC

    i got the xonar dx and iam really happy with the modified drivers:

    ASUS XONAR Unified Drivers 1.60 (post periodically updated) « brainbit


    • Unified Xonar driver for all Asus Xonar Cards: DG,DS, D1 ,D2, DX,D2X, HDAV,HDAV Slim, ST, STX, XENSE – Except U1,U3, EssenceOne ; this means you don’t have to wait months or years for Asus to release (the already old) new driver version for your specific Xonar model.
    • Fixed 5.1 stereo upmix issue, stereo sounds won’t be upmixed to 5.1,7.1 or 4.0 anymore (stereo is played in 2.0, surround is played in 5.1) -since v1.0
    • Updated OpenAL 2.0.4 to 2.1.0 (for everyone how uses the GX function) -since v1.0
    • Fixed the Rear and Center channel delays which where enabled by default are now disabled. This fixes the strange annoying reverb that people hear with 5.1 headphones. This also offers a more “responsive” 5.1 sound experience, regardless if you are using speakers or headphones. -since v1.20
    • Fixes and improvements through three different versions of the driver. See the table below

      maybe they help you if it dosn´t help you could also try some driver clearns but i forgot which one i used for the asus soundrivers last year :/

  3. #3
    PalZer0's Avatar
    PalZer0 is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Australia
    Posts
    69

    Default Re: Xonar D2X driver not working after connecting Transformer Prime to my PC

    I ended up solving the problem by uninstalling the driver, running Driver Sweeper in Safe Mode then reinstalling the driver.
    ASUS P8Z68-V Pro (BIOS version 3402) | Core i5 2500K (4GHz) | 8GB Corsair Vengeance CMZ8GX3M2A1600C8R DDR3-1600 CL8 (2x4GB) | Palit GTX 680 Jetstream 2GB | ASUS Xonar D2X | WD Caviar Black 1TB (WD1002FAEX) | LG CH10LS20 Blu-ray/DVD-RW combo drive | Corsair HX650 | Antec Nine Hundred Two V3 | Samsung 2333SW (23" LCD @ 1920x1080) | Windows 7 Ultimate SP1 x64

  4. #4
    dJabba's Avatar
    dJabba is offline Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    295

    Default Re: Xonar D2X driver not working after connecting Transformer Prime to my PC

    Thanks for the idea on the unified drivers .. maybe it solves my BSODs when I have my Thunderbolt card plugged in (Xonar+KillerNIC combo from CHV mainboard). Might give it a go again... cost enough to get it :)
    My advice - never visit a short-url, no matter who gives it to you. You can't trust any source at any time when you don't know your target
    Whitey: ROG Crosshair V Formula/Thunderbolt, AMD 1090T @ 3.2GHz w. NZXT Havic 140, Corsair XMS3 1333 8GB kit, HIS IceQ X HD 6870, Corsair Force GT 120GB, OCZ Vertex4 256GB, Kingston SSDNow 16GB, Samsung 500GB 3˝" in casedock when needed, Chieftec Nitro88+ 650W, NZXT H2 White, 3x Asus VS248 24"
    Snuggles: Zotac Zbox HD-ID40 (Atom d525, worst purchase ever on cpu), Patriot Pyro 60GB (Thanks to Tweaktown Giveaway), 4GB 800' DDR2 SO-DIMM
    Bcube (NAS): ASUS F1A75-I Deluxe, AMD A6-3500 @ 2.1GHz, LSI 9240-8i (M1015) controller, GSkill Ares 1866 8GB blue kit, 4x Seagate SV35.5 2TB, 1x Seagate Barracuda 1.5TB, 1x Samsung HD103UJ, 1x Samsung F4 2TB, Temp. Rebel9 Alu case, Corsair H60, 2x Icy Dock MB973SP-B, NZXT UI01, Enermax T.B. Silence on docks and cpu, Aurum 500W gold PSU. (Draws 65W average, doesn't peak above 100W at any time)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •