Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 5 of 5

Thread: system lagging




  1. #1
    prasannabalaji is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    hamirpur, india
    Posts
    4

    Exclamation system lagging

    hello,
    i recently bought a new asus laptop R558U with specs : intel core i5-6200U, 8gb ram, win 10, nvidia 2gb 930m.
    its just a week old. but lagging alot. i just found out that the disk usage is 100%. searched google for various solutions and tried which i found relevant, but no help.
    i still have the same issue.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    11

    Default Re: system lagging

    Disable the background processes... Defrag the HDD. try without network.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    India
    Posts
    1

    Default Re: system lagging

    Quote Originally Posted by prasannabalaji View Post
    hello,
    i recently bought a new asus laptop R558U with specs : intel core i5-6200U, 8gb ram, win 10, nvidia 2gb 930m.
    its just a week old. but lagging alot. i just found out that the disk usage is 100%. searched google for various solutions and tried which i found relevant, but no help.
    i still have the same issue.
    hello
    i am planning to buy the same laptop asus R558U, would you help me out.
    is the ram up-gradable?

  4. #4
    prasannabalaji is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    hamirpur, india
    Posts
    4

    Thumbs up Re: system lagging

    Quote Originally Posted by lallaiju View Post
    hello
    i am planning to buy the same laptop asus R558U, would you help me out.
    is the ram up-gradable?
    yes it came 4GB ram i had it upgraded to 4 more ...
    i guess there is an extra slot for upgrading.

  5. #5
    prasannabalaji is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    hamirpur, india
    Posts
    4

    Red face Re: system lagging

    Quote Originally Posted by naveed View Post
    Disable the background processes... Defrag the HDD. try without network.
    tried so far running good

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •