Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Z170 Deluxe Help Setup with RAID10 + SSD for OS




  1. #1
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Brighton, MI
    Posts
    5

    Default Z170 Deluxe Help Setup with RAID10 + SSD for OS

    HI Guys, So I have the Z170 Deluxe with 4 HDD set up for RAID 10 though the bios EZ Tunning Wizard. The disks are brand new, nothing on them. I plugged in the Samsung SSD into the SATA Port on the MB that has a sticker on it says "OS". On boot up the bios sees the SSD but it is not an option to boot from. I'm afraid if I load Windows 7 from the DVD it will go onto the RAID Drives and not the SSD.
    Can anybody help me?
    Also (I might have to fix this first) While trying to load Win 7 with the above configuration, an error come up saying "It could not find the drivers for the disk drive(s). What am I missing?
    If you can help, please.
    Thanks.
    AWTINT

  2. #2
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Brighton, MI
    Posts
    5

    Default Re: Z170 Deluxe Help Setup with RAID10 + SSD for OS

    Come on, Help! Three days and no comments. I know I'm not the only one with this idea. You guys are smart. Can this arrangement with the five drives work? RAID 10 and a SSD or any other type, to handle the OS.

    Thanks
    AWTINT

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •