Hello

I recently added two 1TB drives in Raid 1 config to my system. This worked fine for about a week. I transferred all my data over to them and now they show as "incompatible" in the BIOS and are not accessible in Windows. The drives show as offline in the Intel RST application (Ver. 10.1.2.1004). In my search for an answer, it sounds like the RAID option ROM version: 8.0.0.1038 may be the problem. Can someone from ASUS confirm this and provide and updated BIOS file?

Thanks so much!
System Report


Motherboard: Asus P6T Deluxe
OS name: Microsoft Windows 7 Professional
OS version: 6.1.7601 Service Pack 1 7601
Processor: Intel Core i7 @ 2.668 GHz
BIOS: American Megatrends Inc., 2209


Intel® Rapid Storage Technology
Kit installed: 10.1.2.1004
User interface version: 10.1.2.1004
Language: English (United States)
Intel RAID controller: Intel(R) Desktop/Workstation/Server Express Chipset SATA RAID Controller
Number of SATA ports: 6
RAID option ROM version: 8.0.0.1038
Driver version: 10.1.2.1004
ISDI version: 10.1.2.1004

Disk on port 2
Port location: Internal
Status: Offline
Usage: Array disk (offline)
Size: 932 GB
Serial number: Z9A6KCGV
Model: ST1000DM010-2EP102
Firmware: CC43
System disk: No
Password protected: No
Disk data cache: Enabled
Native command queuing: Yes
SATA transfer rate: 3 Gb/s
Physical sector size: 4096 Bytes
Logical sector size: 512 Bytes


Disk on port 4
Port location: Internal
Status: Offline
Usage: Array disk (offline)
Size: 932 GB
Serial number: Z9A6K40N
Model: ST1000DM010-2EP102
Firmware: CC43
System disk: No
Password protected: No
Disk data cache: Enabled
Native command queuing: Yes
SATA transfer rate: 3 Gb/s
Physical sector size: 4096 Bytes
Logical sector size: 512 Bytes