Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 1 of 1

Thread: Intel 82579v - Code 10 - media disconnected




  1. #1
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    New Jersey
    Posts
    1

    Default Intel 82579v - Code 10 - media disconnected

    After long shutdown and then power up ( eg. Power up in morning ) 82579v adapter shows
    Windows driver code 10 - with media disconnected status in ipconfig.
    Shutdown and restart does not fix. Hard power off while machine running, wait about
    60 seconds and power on usually fix.

    Bios reset to default also fix.
    Problem re-occurs if machine is shutdown and powered off for a few hours.

    It is not cabling or router since problem is resolved by one of the above power cycle steps.

    Configuration:
    Motherboard: Asus P8Z77-V Pro
    Bios: Asus 2104 ( latest )
    OS: Windows 10-x64
    Network Driver: Intel 12.5.31.4 / ProSet 21.1.30.0

    Applied NVRam update ( 82579VSKU ) adapter is now 82579V - no longer bounces to LM.
    Tried:
    Older BIOS
    Microsoft Windows 10 Driver

    Problem seem to have started after updating to Bios 2104, however
    problem persists even when going back to previous version.

    Problem appears similar to:
    'Intel 82579V Gigabit network connection is exp... |Intel Communities
    82579LM e1000e - LAN disable issue |Intel Communities


    Attached Images Attached Images Intel 82579v - Code 10 - media disconnected-82579v-png 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •