Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: Problems with a LG Flatron (CRT) F900B Monitor




  1. #1
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    6

    Default

    Ok here's what happens with my screen : I run it at a 1280 x 1024 res (refresh rate 85 mhz) but the image cushion shape isn't square and in no way I manage to make it being prefectly square... :?: Any time I turn it of I'll when turn back on the screen position will have move with black lines on the left or right, or bottom or top .. I tried to change res and refresh rates in any sort possible with my card and the screen but nothing seemed to work out :(
    Before this screen I had a LG Flatron 17 " which never gave a problem of that sort. When I was setting a higher res on that one I didn't have to resize manually the image cushion through osd like I have to do with this one.

    Well if anyone have an idea or experienced similar problems I'll be glad to be enlighted ...

    Thanks in advance for help ;)

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Did ya get a floppy or CD with the monitor to load drivers for it and if not did ya go to LG's site to get the latest drivers (this is no joke as some monitors do require them)? :?:

  3. #3
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    1

    Default Re: Problems with a LG Flatron (CRT) F900B Monitor

    I have the same problem , can anyone help ?

  4. #4
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    British Columbia, Canada
    Posts
    870

    Default Re: Problems with a LG Flatron (CRT) F900B Monitor

    Welcome to Tweaktown
    If you could try to read what was said in previous posts, my old 13" inch one does the same thing, it was a proformance monitor back in its day... anyway, get the proper drivers (if any) and install them, there is nothing you can do to make the monitor work without the black areas unless you get the drivers. This could also be a monitor
    My Current Rigs:
    Antec P180, OCZ Powerstream 520W, DFI nF4 SLI-DR Expert, AMD X2 4400 w/XP120(2.6GHz@1.45v), 2x1GB OCZ Platnium PC3200, BFG 7900GT@592/800(1.6), WD 250GB SATA, Maxtor 120GB IDE, LG DVD/CD Combo(black), Sony DRU-810 DL DVD Burner(black)
    3DMark01:25379, 3DMark03:19746
    3DMark05:9294, 3DMark06:5340

    Raidmax Cobra, Fortron PN-400W, ASUS A8N-E(nF4 Ultra), X2 3800 w/AMD heatpipe cooler, 2x 512MB Crucial Balistix, ATI X300, WD 250GB IDE, Samsung 16x DVD/RW

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •