Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 5 of 5

Thread: Audigy 2 ZS + 7.1 Problems




  1. #1
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    2

    Default Audigy 2 ZS + 7.1 Problems

    Hey, Just got a new custom PC, and put my audigy 2 into it aswell, plugged it in, set all the software up, but, when i go to test speakers, where she goes (front left, front right, etc etc) the goes threw, and when its up to the side ones, no sound comes out. Ive tried the onboard aswell (it supports 7.1) same thing, tried swapping speakers, they work, but middle still dont, so the plugs that go into the soundcard it self (and i havnt touched ANY thing behind the sub since i set it up, and it used to work fine) and changed the plugs around, when i did that, side ones would, but it would cancel out another set, ive used the origonal drivers that came with it, the latest creative ones off thier site, and the YouP HAX New Year hacked ones (which i used to use) and none of them work. Ive also set every setting posible in creative and the windows sound panel to 7.1, ive made sure nothing is muted aswell. Oh, one last thing, the speakers i have r the gigaworks s750. Thanks for reading threw the long post... if u got this far :P
    TaZ

  2. #2
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,393

    Default Re: Audigy 2 ZS + 7.1 Problems

    What did you test it on? cause alot of things aren't 7.1, even if you have that setup...your speakers won't get any output because the software or the music do not use that sound format.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    2

    Default Re: Audigy 2 ZS + 7.1 Problems

    the creative speaker set up test, and the THX speaker test thing, also, used the unboard sound program tester.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,393

    Default Re: Audigy 2 ZS + 7.1 Problems

    Oh wow, then i am stumped, i never had that problem with 7.1. But then it was me just building it for someone and not for personal use.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    GA
    Posts
    71

    Default Re: Audigy 2 ZS + 7.1 Problems

    interesting. . .you said by switching the plug, your rear center speaker works, but it would cancel out another, i am thinking maybe its the plugs your using. also make sure you have digital output box unchecked in the speak settings option if the s750 are not digital speakers. keep us updated
    a8n32-sli delux
    amd4400+ toledo
    eVga7900gt ko (sli)
    ocz 2gb platinum ram
    logitech 5500 digital
    xfi elite pro
    viewsonic vx922
    pcpower&cooling 510 ps

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •