Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: video problem: isn't working now




  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    33

    Default video problem: isn't working now

    This guy on another forum has the same problem. Any ideas?
    http://www.xfxforce.com/forums/threa...=2599&tstart=0. Any help would be appreciated.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Minnesota, United States
    Posts
    4,543

    Default Re: video problem: isn't working now

    What are your system specs?

  3. #3
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    33

    Default Re: video problem: isn't working now

    Sorry, I was delayed:


    DFI LanParty UT nF4 Ultra-D
    Athlon 64 3200+
    XFX GeForce 7800GT
    1GB (2x512MB) Patriot DDR PC3200+XBL
    Ultra X-Connect 2 550W PS

  4. #4
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    1,364

    Default Re: video problem: isn't working now

    Ultra power supplies are not that good, but I would try it in another PC before replacing it. SOunds like an incompatiblity. Also, which bios is on that board? Are you overclocking or running stock?
    GIgabyte GA-990FXA-UD3
    AMD FX8120 @ 4GHz
    Patriot 1866MHz EL series 2X4GB DDR3
    Powercolour HD 6970 2GB w/XFX 8800GT 512MB Hybrid PhysX
    Creative X-FI titanium HD w/Technics class A 300W amp and tower speakers
    PC P&C 500W PSU
    2TB Seagate
    Coolermaster 690II w/Corsair H100 tucked under the hood

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •