Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 6 of 6

Thread: all media players won't play - unable to render video




  1. #1
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    2

    Unhappy all media players won't play - unable to render video

    I recently downloaded the first season of Star Trek Voyager and the second season of six feet under with Azureus to My Mac. When the download was complete I was able to watch the movie files by double clicking the fille in the Azureus application. When I double clicked on the file (which was being uploaded to other peers) Quicktime player would open and play the file. However, when I removed the torrent file from my system and from the azureus program as a result I cannot find a way to watch the files. I have downloaded every codec available along with every diagnosis tool and converter. Most say that the files are not valid AVI files and some say cannot render video.
    Usually if I was presented with this problem I would just believe the files to be corrupt and delete them. But I know they work. It also makes me suspiscious that files from two completely different torrents are behaving the same way.

    Please help

  2. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    anchorage alaska
    Posts
    261

    Default Re: all media players won't play - unable to render video

    Maybe the vidoe has a tog that only allows it to be played on azureas
    go Mac!!
    "Death solves all problems; no man, no problem."
    -Joseph Stalin


  3. #3
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,825

    Default Re: all media players won't play - unable to render video

    Look around for an application called "Media Player Classic" and see if it can work for you. This is not a Microsoft player but an open souce one that has been very good for playing most formats out there.

    Good luck.
    Old age and treachery will overcome youth and skill
    My Toys

  4. #4
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    2

    Default Re: all media players won't play - unable to render video

    yes I've tried media player classic I just dont think its a codec problem. I think its the file itself, mayb It's got the wrong extension. Can anyone think of a fix?

  5. #5
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    cumbria, UK
    Posts
    367

    Default Re: all media players won't play - unable to render video

    you could manually edit the extension to the correct one. you never know, it works for me sometimes. if you dont know how to do that, go to folder options and select the "display file extensions" tag.
    System Specs:
    AMD athlon 64 3200 venice @ 2.4ghz
    Asrock Dual-939SATA2
    Sapphire Radeon X800GTO2 chip r430 @ 480mhz core/540mhz mem with 1.6v vcore
    1gb Corsair XMS TwinX PC3200 timings 2-3-3-6 at 400mhz
    250gb Hitatchi deskstar T7K500 SATAII disk
    160gb samsung spinpoint PATA disk
    Asus 1608P2 DVD+/-RW Dual Layer
    Unbranded 500W PSU single 17A rail
    Innovatek and Asetek Watercooling (triple fan radiator)
    LOTS OF METAL

  6. #6
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    91

    Default Re: all media players won't play - unable to render video

    have u got the latest DivX and Xvid codecs?? because all video/ tv show downloads from torrents r usually DivX or Xvid...

    also... did u say u deleted them from ur system and azurezs? or just the original torrent file that u use to start a download?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •