Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: Audigy Troubles :P




  1. #11
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,489

    Default

    Good deal at least you found it close by...my audigy is OEM dunno which one it is ...but its the Audigy Chip. It working like a beauty with EAX but the Live! has it so it no big deal.: peace2:
    - Damien

  2. #12
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5

    Default

    Problem with following the article at tweaktown is that if he has a 5.1 sound system only 2 of the speakers will work and since you have none of the audigy software you can't change any of the settings for it.

    I'm sorta SOL right now unless I can jack a cd from one of the boxes at work or burn a copy from a friend. No cd=no 5.1 sound for me.

  3. #13
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,489

    Default

    You also need a digital input...on your speakers system...you prolly already knew that though...: peace2:
    - Damien

  4. #14
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5

    Default

    im not reffering to dolby digital 5.1. When I mention 5.1 I mean in reference to just 5 speakers and a sub. For that you don't need a digital speaker system.

  5. #15
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,489

    Default

    Very true...i thought you wanted the DD...forgive me for my mistake?
    - Damien

  6. #16
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    1,599

    Default

    No Flaco!!!!!!!!! DIE!!!!!!!! :shoot2: :shoot2: :shoot2: :shoot2: :shoot2:

  7. #17
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,489

    Default

    I love you too! ZERADUL :hammer:
    - Damien

  8. #18
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5

    Default

    ill forgive you

    but not creative for pulling this stupid ****.

  9. #19
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5

    Default

    For anyone with the same problem as me, check this thread out. http://discuss.madonion.com/forum/sh...=5&o=0&fpart=1

    Everyone seems to say it works, check it out.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •