Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: Amd/Ati Driver (Cataylst 8.12) issues with Vista 64bit and Flash Player (YouTube)




  1. #1
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    6

    Default Amd/Ati Driver (Cataylst 8.12) issues with Vista 64bit and Flash Player (YouTube)

    I have a sapphire hd 3870 with Catalyst 8.12 installed and when watching video on YouTube or any online flash video player, when I click the enlarge icon to fullscreen view and the screen split into two colours from corner to corner on my monitor???

    Also, all previous drivers including 8.12 doesn't not work on my Vista 64bit after system reboot, even with Service Pack 1 installed?
    <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p>

    Flash Player fullscreen temporary solution
    </o:p>, is to right click on the Flash Player screen and untick "hardware accleration" box.


    Any suggestion about the ATI 8.12 driver failure on Vista 64bit?
    Last edited by Jal; 01-21-2009 at 04:46 PM.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,825

    Default Re: Amd/Ati Driver (Cataylst 8.12) issues with Vista 64bit and Flash Player (YouTube)

    Not all applications are set up to be able to handle hardware acceleration. From the sounds of things, the Flash utility is going to fall into this category. See if you can permanently disable this feature in the Flash options.
    Old age and treachery will overcome youth and skill
    My Toys

  3. #3
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    6

    Default Re: Amd/Ati Driver (Cataylst 8.12) issues with Vista 64bit and Flash Player (YouTube)

    Quote Originally Posted by Jal View Post
    I have a sapphire hd 3870 with Catalyst 8.12 installed and when watching video on YouTube or any online flash video player, when I click the enlarge icon to fullscreen view and the screen split into two colours from corner to corner on my monitor???

    Also, all previous drivers including 8.12 doesn't not work on my Vista 64bit after system reboot, even with Service Pack 1 installed?
    <o:p>

    Flash Player fullscreen temporary solution
    </o:p>, is to right click on the Flash Player screen and untick "hardware accleration" box.


    Any suggestion about the ATI 8.12 driver failure on Vista 64bit?
    I'm running the 8.12 Cat's on Vista x64 without any issues. Perhaps there is something else causing your problems.
    I could be bounded in a nutshell and count myself king of infinite space, where it not that I have bad dreams.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •