Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Video Problem?????




  1. #1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    6

    Default Video Problem?????

    I built a system out of scraps I have to test out Windows 7 and everything was running fine until I moved to another place of prominence. Now, when it is turned on the monitor goes directly to No Signal/Power down mode and nothing else happens.

    All lights come on, all fans spin, memory has been checked, battery has been replaced on MB, monitor has been confirmed good, video card has been confirmed good. Don't now what else to check...... Can't check CPU I don't have a spare.

    System is as follows:
    MSI K8N Neo4 Platinum MB
    AMD Athlon 4800+
    Corsair TWINX2048-3200C2PT x2
    1 WD 650MB drive
    2 DVD R/W
    ATI XT1950
    Win 7 Beta

    Suggestions most welcome....
    Last edited by 4ener; 02-27-2009 at 10:57 PM. Reason: Update.......
    ASUS Rampage II Extreme
    Intel Core i7 950
    Antec Kuhler h2o 920 CPU Cooler
    Corsair XMS3 12GB DDR3
    2x 1TB WDC WD2500KS SATA HDD
    2x 7500GB Maxtor STM3500329AS SATA HDD
    2x 500GB Seagate ST3250823AS SATA HDD
    1 LG
    BH10LS30 Bluray Drive
    NVIDIA GeForce GTX 580
    Corsair HSX1000 1000 Watt PS
    Dual Boot Windows 7 Ultimate x64 and Microsoft Windows 8 Pro x64

  2. #2
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    6

    Default Re: Video Problem?????

    I had Win 7 going fine nor problem with drivers worth mentioning. I shut the PC down and moved it to another location in the room. That's it.

    I've pulled most of it apart and there are no errant screw or other junk inside.
    The PS is only a year and half old and is 700W, it works fine.

    I've pulled out all hardware save one stick of memory and the graphics card, now it won't post. I'm thinking it's the CPU that's the culprit.
    ASUS Rampage II Extreme
    Intel Core i7 950
    Antec Kuhler h2o 920 CPU Cooler
    Corsair XMS3 12GB DDR3
    2x 1TB WDC WD2500KS SATA HDD
    2x 7500GB Maxtor STM3500329AS SATA HDD
    2x 500GB Seagate ST3250823AS SATA HDD
    1 LG
    BH10LS30 Bluray Drive
    NVIDIA GeForce GTX 580
    Corsair HSX1000 1000 Watt PS
    Dual Boot Windows 7 Ultimate x64 and Microsoft Windows 8 Pro x64

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •