Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: Samsung DV camera problem! HELP!




  1. #1
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    80

    Default

    Ok, i got a BIG problem

    My neighbour has a computer which he bought about a year ago now... anywayz... he has a firewire card in it... he used his Samsung camera in it and when we capture or play the video after about 4+ secopunds the picture gives rectangle squares everywhere and coloured squares while playing the video.. but I have tried the camera on our new pc with firewire and it works with the programs we used on his... and his is win 98 ours is win xp home... now we used the sony camera we have and it works fine and his camera works fine on ours is their a problem with the firewire card the programs are ok i have used videowave 3 and 5 and they work fine on ours... and also adobe premiere but still no hope on his machine but works nice on ours? now i thiking a patch or new drivers for his windows or a compatibility issue with the firewire card and his samsung camera???

    he has a 1.4ghz amd athlon and 256 sdram or ddr cant remember
    we have 2ghz 512 ddr p4

    Any ideas PLEASE HELP!!!!!!!!!!!

    Sammy
    Programmers Love games
    Just like Meh! :D

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Firewire was only half heartedly implimented in 98 so that's probably where the problem is. :smokin:
    <center>:cheers:</center>

  3. #3
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    80

    Default

    Are you sudgesting my neighbour needs to upgrade his OS? but why if my camera works fine on his and his camera doesnt...

    Sammy
    Programmers Love games
    Just like Meh! :D

  4. #4
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Soz I missed that bit buried in the middle but maybe lookin' for an updated driver would help also check to see if the Firewire is sharing an IRQ with something else which maybe the prob. :?:
    <center>:cheers:</center>

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •