Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: Sound Card Effecting My Display




  1. #1
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Australia
    Posts
    4

    Default Sound Card Effecting My Display

    Why is it that when i plug my sound card in (Xonar Essence STX) my monitor doesn't work? I've tried all my PCI-E slots and it's still the same.. ?


  2. #2
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,Great Britain
    Posts
    9,250

    Default Re: Sound Card Effecting My Display

    What mb are you using? Are you setting initial first display device or peg as the pcie slot that your gpu is plugged into in the bios?
    Gigabyte z77x UP4-TH F11c Modded Bios
    Intel i7 3770k 24/7@4.8ghz 1.38v Turbo llc +0.165v dvid multithreading enabled
    Samsung Green(MV-3V4G3D/US) 8GB @2133mhz 9-10-10-21-1t 1.55v
    Thermalright Silver Arrow Cpu Cooler
    1xSamsung 840 pro 256 Gb SSD windows 8.1 pro 64bit
    1xSamsung f4 HD204UI 2tb hard drive Storage
    Powercolor 7970 3gb V3 @1150mhz core/1700mhz mem,1.150v Accelero aftermarket air cooler 55c max
    Razer Lycosa Keyboard
    Logitech X-530 5.1 Speakers
    Lite-On iHAS124-19 24x Sata DVDRW
    K-World Hybrid DVB-T 210SE Digital T.V Card
    L.G E2260V L.E.D 1920x1080 Monitor
    Xfx Pro 750w silver rated Psu 80+
    Fractal Arc Midi Case

    http://i38.tinypic.com/14myvfa.jpg x58 ud5 <=3.8ghz + 4.2ghz Overclock Template!!
    http://www.youtube.com/user/warren304#p/u Visit Me On Youtube

    Lots Of Gaming Videos With X58 Ud5 System And Gpu On My Youtube Channel!!
    Just Uploaded New Battlefield 4 Video!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. #3
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Australia
    Posts
    4

    Default Re: Sound Card Effecting My Display

    I have the GA-X58A-UD7, with the EVGA GTX580 SC

    Init Display First is set to PCIE x16-1, which is the slot where the gfx card is in.

    Edit: I just been around to a mates place, and tried it in his rig. Same thing. I'm going to return it.
    Last edited by torana9x; 05-25-2011 at 12:11 PM.


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •