Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: GTX 660 dead?




  1. #1
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    United States
    Posts
    3

    Default GTX 660 dead?

    Hi,

    Some months ago, I got a GTX 660 card from EVGA.
    About three weeks ago, it started giving image corruptions and shortly after that even Windows wouldn't boot anymore.

    I've RMA'd the card to EVGA. They've confirmed the issue and sent me a replacement card.
    Today I've installed this card but after about an hour of desktop-only usage the same error started again.
    I'll bring this error to EVGA's attention again, but because this happens now the second time, and this time right from the start, I'm starting to wonder if something else in the PC could be the reason for this.

    The corruptions are visible right from the booting on, so it's most certainly no overheating. It's also happening during boot and in BIOS, so it's not driver-related. I don't overclock, all standard.
    Below are some shots of how the corruption looks like.

    If it's really related to the card, I'm badly surprised that EVGA sent me a replacement card after RMA that breaks within one hour use.
    Did anyone see these types of issues before and what was the reason for it?

    Thank you!




  2. #2
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    israel
    Posts
    13

    Default Re: GTX 660 dead?

    if you are using 320.18 drivers, this is probably the cause

  3. #3
    profJim's Avatar
    profJim is online now Chief Munchkin + moderator
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tacoma, WA. [USA]
    Posts
    7,811

    Default Re: GTX 660 dead?

    What brand and model number is your power supply? How old is the psu?
    It's possible that your psu is failing.
    Can you borrow and test with a high quality power supply?
    Q9650 @ 4.10GHz [9x456MHz]
    P35-DS4 [rev: 2.0] ~ Bios: F14
    4x2GB OCZ Reaper PC2-8500 1094MHz @5-5-5-15
    MSI N460GTX Hawk Talon Attack (1GB) video card <---- SLI ---->
    Seasonic SS-660XP2 80 Plus Platinum psu (660w)
    WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data)
    Samsung 840 Pro 256GB SSD (boot)
    SLI @ 16/4 works when running HyperSLI
    Cooler Master 120XL Seidon push/pull AIO cpu water cooling
    Cooler Master HAF XB computer case (RC-902XB-KKN1)
    Asus VH242H 24" monitor [1920x1080]
    MSI N460GTX Hawk (1GB) video card
    Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium
    HT|Omega Claro plus+ sound card
    CyberPower CP1500PFCLCD UPS
    E6300 (R0) @ 3.504GHz [8x438MHz] ~~ P35-DS3L [rev: 1.0] ~ Bios: F9 ~~ 4x2GB Kingston HyperX T1 PC2-8500, 876MHz @4-4-4-10
    Seasonic X650 80+ gold psu (650w) ~~ Xigmatek Balder HDT 1283 cpu cooler ~~ Cooler Master CM 690 case (RC-690-KKN1-GP)
    Samsung 830 128GB SSD MZ-7PC128B/WW (boot) ~~ WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data) ~~ ZM-MFC2 fan controller
    HT|Omega Striker 7.1 sound card ~~ Asus VH242H monitor [1920x1080] ~~ Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium ~~ CyberPower CP1500PFCLCD U.P.S
    .


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •