Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: My 'puter died




  1. #11
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Bendigo Australia
    Posts
    1,788

    Default

    i'd start with a new PSU and see what actually died

    I've blown several PSU's and the mboards been fine (have lost cdrom thou)

  2. #12
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,489

    Default

    Well, i got me an old PSU from work which they were about to thro away...i knocked out most of the dust inside of it...and bingo it works..and so does the rest of my comp. :woot:
    - Damien

  3. #13
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Fincastle, IN, USA
    Posts
    3,776

    Default

    Glad to hear that was all that died.

  4. #14
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    418

    Default

    Can't beat a "cheap" fix. Glad to hear you are up and runnin' again.

  5. #15
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,489

    Default

    Thx guys...when your lil monster is down...its when you know how much you use it. Wow was i bored...TV just doesn't cut it anymore, you know what i mean.

    I am just glad i didn't have to spend the extra cash...

    Thx for the welcome back.:group:
    - Damien

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •