Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 31 to 40 of 50

Thread: Ummm.....




  1. #31
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Minnesota, United States
    Posts
    4,543

  2. #32
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    4,246

    Default

    actually, i did the html (and a number of other things that people had trouble figuring out). It wasn't a hack either, phpBB has support for html by default. the problem is (and I already explained this in the html thread) that each and very tag must be entered manually, otherwise it can not be used. It is actually not a bad idea since it keeps people from entering harmful html code into their sigs and posts. However, it takes admin access to add tags to the list; something I no longer have.

    There should been enough tags that i already entered to keep most people happy.

  3. #33
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Minnesota, United States
    Posts
    4,543

    Default

    I had been given the impression the Beefy did the HTML (can't remember why).

    In any case, good job. It seems to be working now. Now the decision as whether to go back and make those | line up and look nice or to just let the stupid center tag sit there.

  4. #34
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Minnesota, United States
    Posts
    4,543

    Default

    Hell, who am I kidding? I don't even know how to fix it because I have little experience with HTML.
    Get back here edit, I don't want to turn this into another spam-filled post. No need for me to post four times in a row like that again.

  5. #35
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    4,246

    Default

    Quote Originally Posted by Yawgm0th
    Get back here edit, I don't want to turn this into another spam-filled post.
    ironicly, i know how to fix that. It's quite simple in fact, but like the html tags, there is nothing i can do about it now.

  6. #36
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Minnesota, United States
    Posts
    4,543

    Default

    I'll take this time to make fun of you for being back to just a moderator:
    :P :rofl:

    Seriously, this really sucks. You do more than most of the admins for this site. You're also more capable of fixing these problems, it seems. :thumbs do

    (I'm not sucking up. Someone else around here does that :D )

  7. #37
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    4,246

    Default

    I have always had tweaktown's best interests at heart, but it makes little difference at this point.

  8. #38
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Minnesota, United States
    Posts
    4,543

    Default

    No question about it. If only Tweak would recognize that and do something.


    You just had to skip the "<pre>" tag, didn't you? Now my sig won't look totally right... :tears:
    I should just try using BB code. :rolleyes: : omg:

  9. #39
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    4,246

    Default

    you really ought to consider using code bb tags to show stuff like that ;)
    [code:1:e01a2c88ea]&lt;pre&gt;[/code:1:e01a2c88ea]
    i think that^ is in the list, which would also explain what it doesn't show up in your post :)
    your problem lies elsewhere me thinks

  10. #40
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Minnesota, United States
    Posts
    4,543

    Default

    hmmm....
    I didn't even read my own stupid post!
    It must just be the preview thing again.
    Ironically, I have discovered the BB code to be much buggier than HTML. Time to switch back.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •