Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 26

Thread: Ghost Town?




  1. #11
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    The Land of OZ!
    Posts
    674

    Default Re: Ghost Town?

    just the folks that populate the support forums for different vendors it seems.

  2. #12
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

  3. #13
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Qld, Australia
    Posts
    525

    Default Re: Ghost Town?

    Got to admit that Gigabyte has certainly snagged the lions share of the forum these days.

    Maybe Mr Tweak needs to hire new pole dancers and have a happy hour to get the pub back up and running?

    :D

    How's the E3110 treating you Lsdmeasap? Are you running 445*9? tried 500*8? what's your VID? also what vcore?
    E8600@ 4.25GHz~Thermalright Ultra 120 eXtreme~Foxconn Blackops~4GB Kingston HyperX DDR3 1625 at 1700MHz (8-8-8-24-2N) 1.916v~Asus 9800GTX~18x Pioneer 212 DL SATA DVD-RW~320GB WD SATAII~Antec True Power Trio 650W~Thermaltake Soprano~Vista Ultimate x64 SP2/Win7 RC1

  4. #14
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: Ghost Town?

    I am running 450*9 have not tried 8 multi yet. VID is 1.1750

    I am using 1.318 set in BIOS 1.296 is windows at load

    I just setup water, but am waiting on correct fans for my rad but for now with improper fans I get 28/54+/-

    I really like water but was in a hurry and should have gotten a better rad, I could only afford a BIPII at the time. I plan to get a better one soon


    Ohhh

    Yeah I'm all for some pole dancers as well!

  5. #15
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Qld, Australia
    Posts
    525

    Default Re: Ghost Town?

    Nice low VID which would explain your vcore at 4.0GHz

    My VID is 1.225 so I need 1.35625v (bios) to run at 4.0GHz.

    Nice temps, what are you reading VID/Temps with? Core Temp 0.99 / Real Temp 2.6?
    E8600@ 4.25GHz~Thermalright Ultra 120 eXtreme~Foxconn Blackops~4GB Kingston HyperX DDR3 1625 at 1700MHz (8-8-8-24-2N) 1.916v~Asus 9800GTX~18x Pioneer 212 DL SATA DVD-RW~320GB WD SATAII~Antec True Power Trio 650W~Thermaltake Soprano~Vista Ultimate x64 SP2/Win7 RC1

  6. #16
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: Ghost Town?

    Realtemp is what I have been using lately.....Waiting on Everest to pickup the slack, I like and prefer to use it but am getting more used to RealTemp now though. And I do like how it keeps track easily of high and low temp and times reached

    Both Coretemp .99 and Realtemp 2.6-61(Actually all of the past versions have been correct as well) have same VID, everest and Older coretemp both show my VID as 1.0625, which I dont buy so I use New coretemp/realtemp while I wait for everest to catch up in programming

  7. #17
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Qld, Australia
    Posts
    525

    Default Re: Ghost Town?

    With Real Temp have you done the idle calibration? Also how are your sensors when you run the Real Temp sensor test?

    I found that I needed to use -0.5 to more accurately reflect idle. I can't recall off hand my sensor movement, I'll check again tonight but I remember thinking at the time that the movement range was low.

    I'm debating now whether to go to a P5Q Deluxe or a P5Q3, decisions decisions, lol
    E8600@ 4.25GHz~Thermalright Ultra 120 eXtreme~Foxconn Blackops~4GB Kingston HyperX DDR3 1625 at 1700MHz (8-8-8-24-2N) 1.916v~Asus 9800GTX~18x Pioneer 212 DL SATA DVD-RW~320GB WD SATAII~Antec True Power Trio 650W~Thermaltake Soprano~Vista Ultimate x64 SP2/Win7 RC1

  8. #18
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: Ghost Town?

    Ya, I done the calibration at .75V *6 multi

    Sensors move great, usually 9-11. Sometimes more or less, and sometimes larger gaps. but never a low number.

    I do use a .5 on one core and -.5 on the other, but that is because there was a 5 or so difference and I didn't feel like a remount yet and wanted to keep them closer together

    I think I may get a P45-DQ6 here sometime soon

  9. #19
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Qld, Australia
    Posts
    525

    Default Re: Ghost Town?

    I only get 5 movement on the sensor test but I'm pretty happy with temps, disregard the minimum as I started Real Temp after Prime95, idle is ~34C depending on ambient.

    E8600@ 4.25GHz~Thermalright Ultra 120 eXtreme~Foxconn Blackops~4GB Kingston HyperX DDR3 1625 at 1700MHz (8-8-8-24-2N) 1.916v~Asus 9800GTX~18x Pioneer 212 DL SATA DVD-RW~320GB WD SATAII~Antec True Power Trio 650W~Thermaltake Soprano~Vista Ultimate x64 SP2/Win7 RC1

  10. #20
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: Ghost Town?

    Looks good!

    So... You think I should try out the 8 Multi or do you think you like it because of your ram?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •