Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 48

Thread: Mr.Tweak




  1. #11
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    458

    Default

    Yeah, well i get one every time i change pages......i'm not sure whats causing it??? Possibly different versions of internet explorer?
    Don't ask me i'm an amateur....

    :smokin:
    A fate worse than death is to be forgotten...

    **slaps ollie, birdkiller and beefy and synthetic with the pipe from a vacuum cleaner, before unleashing his trained penguins to finish them**

  2. #12
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    990

    Default

    Creator Mr.T said ozzies should not be getting them at all... were are you
    i get them bad for a while then they go...... return later strange & a pain in the ass :shoot2:

  3. #13
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Use Pow! and it's free. ;)


  4. #14
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    990

    Default

    Wiggo d/l that goodie POW
    also NetStat live it runs for a couple days then gets corrupted happened 3 times now
    any idea's
    Thx

    pdv

  5. #15
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Sorry but with the NetStat I couldn't help ya. :(


  6. #16
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Here.....of course!
    Posts
    10,280

    Default

    I still haven't got one yet, but hey after the trouble I'm havin atm, nothing would surprise me.

  7. #17
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    990

    Default

    Big bro's advice fixed them
    i have never ever had any.... except from those other sites.

    bit like that here 2
    re-installed ny modem 3 times today-seems ok now

  8. #18
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    990

    Default

    :( Hay whats up

  9. #19
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Here.....of course!
    Posts
    10,280

    Default

    I'm glad to see one of us has fixed our problem.

  10. #20
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    990

    Default

    Computer prob's?

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •