Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 22

Thread: my 3dMark2001SE scores suck!




  1. #11
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Fincastle, IN, USA
    Posts
    3,776

    Default

    Quote Originally Posted by minibubba

    For the sake of argument, lets just keep this one focused, there are already a couple threads dedicated to comparing benchmarking scores

    :cheers:
    Thats sorta what I was gettin at, the threads dedicated to Benchmark discussion.
    :cheers:

    ...but im gonan be smart and keep my mouth shut in here now :)

  2. #12
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    1,790

    Default

    Do you use the ORB? You could publish your scores like I have with mine, I would like to use it to compare individual test scores, especially 03 since you beat me by 5 points.

    FX5900 - 3DMark2001 [20,566] - 3DMark2003 [7,281] - Aquamark3 [56,694]
    Ti4400 - 3DMark2001 [16,028]

  3. #13
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,393

    Default

    Quote Originally Posted by two5om
    And here's the score for 3DMark03:

    ;)
    wtf...a 6600 score from 03 when its not a directx9 card? Something smells fishy....and 19000 score for 01 hmmm...interesting..
    CPU: Opteron 165 @ 311x9 - 2817.8 mhz - 1.47v
    Mobo: Abit KN8-SLI
    RAM: 2x512 Crucial Ballistic Tracers500 @ 202 mhz 2-2-2-5 T1
    GFX: Asus EAX1950pro @ 648/1408
    PSU: Thermaltake 500w
    SC: Audigy 2 zs
    LCD: 22' Samsung 225bw
    Speakers: Klipsch ProMedia 5.1 Ultra
    Mouse: Logitech G5

  4. #14
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Fincastle, IN, USA
    Posts
    3,776

    Default

    Quote Originally Posted by AsianBatman
    wtf...a 6600 score from 03 when its not a directx9 card? Something smells fishy....and 19000 score for 01 hmmm...interesting..
    Heres what I got with an old 2mb PCI card ;)

    :rofl: :rofl:
    :cheers:

  5. #15
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,393

    Default

    Am i missing...something :confused:
    CPU: Opteron 165 @ 311x9 - 2817.8 mhz - 1.47v
    Mobo: Abit KN8-SLI
    RAM: 2x512 Crucial Ballistic Tracers500 @ 202 mhz 2-2-2-5 T1
    GFX: Asus EAX1950pro @ 648/1408
    PSU: Thermaltake 500w
    SC: Audigy 2 zs
    LCD: 22' Samsung 225bw
    Speakers: Klipsch ProMedia 5.1 Ultra
    Mouse: Logitech G5

  6. #16
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Fincastle, IN, USA
    Posts
    3,776

  7. #17
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,393

    Default

    :rofl: : omg:
    CPU: Opteron 165 @ 311x9 - 2817.8 mhz - 1.47v
    Mobo: Abit KN8-SLI
    RAM: 2x512 Crucial Ballistic Tracers500 @ 202 mhz 2-2-2-5 T1
    GFX: Asus EAX1950pro @ 648/1408
    PSU: Thermaltake 500w
    SC: Audigy 2 zs
    LCD: 22' Samsung 225bw
    Speakers: Klipsch ProMedia 5.1 Ultra
    Mouse: Logitech G5

  8. #18
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    4,246

    Default

    Quote Originally Posted by AsianBatman
    wtf...a 6600 score from 03 when its not a directx9 card? Something smells fishy....and 19000 score for 01 hmmm...interesting..
    I was thinking the same thing :confused:


    *well I hope mjmnam got the info he wanted, it doesn't look like this thread will be getting back on track anytime soon :rolleyes:
    I've gone too far and need to move on!

  9. #19
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,393

    Default

    he never replied...
    CPU: Opteron 165 @ 311x9 - 2817.8 mhz - 1.47v
    Mobo: Abit KN8-SLI
    RAM: 2x512 Crucial Ballistic Tracers500 @ 202 mhz 2-2-2-5 T1
    GFX: Asus EAX1950pro @ 648/1408
    PSU: Thermaltake 500w
    SC: Audigy 2 zs
    LCD: 22' Samsung 225bw
    Speakers: Klipsch ProMedia 5.1 Ultra
    Mouse: Logitech G5

  10. #20
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    99

    Default

    Quote Originally Posted by amd_man2003
    Yea, 2minutes in MS paint ;)
    LOL.... :rofl:
    Without my other half in my life, where would I be - Absolutely nowhere

    CASE: Antec Plusview 1000AMG || PSU: Antec TrueBlue 480 Watt || HSF: ThermalTake Copper Spark7+ || CPU: Intel Pentium 4 3Ghz (800Mhz) running @ 3.5Ghz || MOBO: Abit IC7-G (BIOS Rev: 16) || RAM: Corsair TWINX 512MB DDR (PC3200) || VIDEO: Asus V8420 GeForce4 Ti4200 128MB || SOUND: Creative Audigy 2 Platinum || HDD: x2 Seagate Barracuda Serial V 120GB (RAID 0) || CD: Pioneer 16x40x 106S Slot DVD / LiteOn 52x24x52 CD-RW || OS: Windows XP Professional SP1

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •