Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 22 of 22

Thread: my 3dMark2001SE scores suck!




  1. #21
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,393

    Default

    Quote Originally Posted by two5om
    LOL.... :rofl:
    Yea play it off :laugh:
    CPU: Opteron 165 @ 311x9 - 2817.8 mhz - 1.47v
    Mobo: Abit KN8-SLI
    RAM: 2x512 Crucial Ballistic Tracers500 @ 202 mhz 2-2-2-5 T1
    GFX: Asus EAX1950pro @ 648/1408
    PSU: Thermaltake 500w
    SC: Audigy 2 zs
    LCD: 22' Samsung 225bw
    Speakers: Klipsch ProMedia 5.1 Ultra
    Mouse: Logitech G5

  2. #22
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    99

    Default

    :D
    Without my other half in my life, where would I be - Absolutely nowhere

    CASE: Antec Plusview 1000AMG || PSU: Antec TrueBlue 480 Watt || HSF: ThermalTake Copper Spark7+ || CPU: Intel Pentium 4 3Ghz (800Mhz) running @ 3.5Ghz || MOBO: Abit IC7-G (BIOS Rev: 16) || RAM: Corsair TWINX 512MB DDR (PC3200) || VIDEO: Asus V8420 GeForce4 Ti4200 128MB || SOUND: Creative Audigy 2 Platinum || HDD: x2 Seagate Barracuda Serial V 120GB (RAID 0) || CD: Pioneer 16x40x 106S Slot DVD / LiteOn 52x24x52 CD-RW || OS: Windows XP Professional SP1

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •