Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 91 to 100 of 130

Thread: AquaMark3 scores




  1. #91
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    24

    Default Re: AquaMark3 scores


    68,499

    pny geforce 6800ultra OC 451/1100
    512 x2 corsair xms
    asus k8v-se deluxe
    amd 3400+ 1mb L2 cache
    forceware 71.89
    asua

  2. #92
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    British Columbia, Canada
    Posts
    870

    Default Re: AquaMark3 scores

    Below rig at stock, I should also mention that half of my memory just died So I'm stuck with 512 for the time being.
    Attached Images Attached Images AquaMark3 scores-aquamark3-stock-jpg 
    My Current Rigs:
    Antec P180, OCZ Powerstream 520W, DFI nF4 SLI-DR Expert, AMD X2 4400 w/XP120(2.6GHz@1.45v), 2x1GB OCZ Platnium PC3200, BFG 7900GT@592/800(1.6), WD 250GB SATA, Maxtor 120GB IDE, LG DVD/CD Combo(black), Sony DRU-810 DL DVD Burner(black)
    3DMark01:25379, 3DMark03:19746
    3DMark05:9294, 3DMark06:5340

    Raidmax Cobra, Fortron PN-400W, ASUS A8N-E(nF4 Ultra), X2 3800 w/AMD heatpipe cooler, 2x 512MB Crucial Balistix, ATI X300, WD 250GB IDE, Samsung 16x DVD/RW

  3. #93
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    _
    Posts
    349

    Default Re: AquaMark3 scores

    That CPU oc must be helping you...if i get round to running aquamark on this rebuilt rig i'll post the result here

  4. #94
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    19

    Default Re: AquaMark3 scores

    Ok guys the benchmark scores are in!

    Computer specs:
    athlon 64 3400+ 754pin newcastle
    1024 corsair XMS pc3200 ddr 400 t1 2-3-3-10
    160gb seagate sata 7200rpm
    eVGA nvidia geforce 6800gt 256gb
    500 thermaltake Powersupply (butterfly series)
    Realtek 7.1
    MSI Neo Platinum mobo.

    Scores:
    1024x768x32
    GFX - 8,238
    CPU - 9,685
    Total score - 57, 815 @ 57.82fps maxed settings

  5. #95
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    19

    Default Re: AquaMark3 scores

    The new benchmarks are in... I oced the gfx card to 403/1100 @1.65v and oced the processor to 2.43 from 2.28 this is amazing the difference it made, dont you think over a 10fps jump!


  6. #96
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Australia -> Victoria -> Melbourne
    Posts
    419

    Default Re: AquaMark3 scores

    http://arc.aquamark3.com/arc/arc_view.php?run=555380773
    68781
    P4 3.2 @ 3.5GHz Prescott ES
    2 x 512mb GeiL PC3200
    ASUS P4P800-E Deluxe
    Albatron 6800GT 256mb

  7. #97
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    9

    Default Re: AquaMark3 scores

    Yea, not bad for a rookie!
    Attached Images Attached Images AquaMark3 scores-firstbench1-jpg 

  8. #98
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1

    Default Re: AquaMark3 scores

    Athlon 64 3500+ 90nm Win. @ 2.7GHz
    Koolance Exos-Aluminum Liquid Cooling
    DFI Lanparty UT nForce 4 Ultra-D
    OCZ EL Platinum Revision 2 (2 x 512MB) 270MHz 2.5-3-3-6
    80GB Seagate Barracuda
    Sapphire x8oogto2 modded to x85oxt pe
    Memorex 16X double-layer drive
    400Watt Logitech Z560 4.1's / Sennheiser HD437ís
    Antec LanBoy (Old Style)
    550Watt Enermax 24pin EG651P-VE
    Hyundaii LD90+
    Cable 7Mb/768kbps

  9. #99
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    8

    Default Re: AquaMark3 scores

    Blimey!
    I think I need some help!
    I've an ASUS k8V deluxe mobo, a 3400+ Athlon64 mobile with XP-120 heatsink, a 256 Radeon 9800 Pro, and 1 Gb paired Corsair XML DDR400 RAM, and I'm getting a score of just over 25000!
    My CPU score is a shade under 6000, and my GFX is 3500!
    I think it ran faster on my old mobo and CPU!
    Do you reckon there's some new settings on the mobo that could have this effect? I also have the HDD on the secondary IDE, but that shouldn't matter should it?
    PLEASE! I need some major assistance.

  10. #100
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    1,364

    Default Re: AquaMark3 scores

    Youe score is at least 10K too low. When is the last time you updated drivers and such? I have a feeling there is either a driver conflict/or too old or even maybe some settings that need changing in bios.
    GIgabyte GA-990FXA-UD3
    AMD FX8120 @ 4GHz
    Patriot 1866MHz EL series 2X4GB DDR3
    Powercolour HD 6970 2GB w/XFX 8800GT 512MB Hybrid PhysX
    Creative X-FI titanium HD w/Technics class A 300W amp and tower speakers
    PC P&C 500W PSU
    2TB Seagate
    Coolermaster 690II w/Corsair H100 tucked under the hood

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •