Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 82

Thread: PCMark04 scores




  1. #21
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Fincastle, IN, USA
    Posts
    3,776

    Default

    Quote Originally Posted by SearanoX
    I've run PCMark before, but I can't get to my results...do I have to buy the full version in order to do so?
    No, it should pop-up as soon as testing is finished

  2. #22

    Default

    That's odd, it always says I have to do...something to continue. I'll re-download it, and try again. Hang on...
    This is where my signature would go had my host not been such a Bandwidth Nazi.

  3. #23
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Fincastle, IN, USA
    Posts
    3,776

    Default

    Weird, never heard that one.

    *BTW, double check my score, it changed (I reattaching the pic)

  4. #24

    Default

    It says I need to run a System Suite to obtain a PCMark score...though I can find no such option.
    This is where my signature would go had my host not been such a Bandwidth Nazi.

  5. #25
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Fincastle, IN, USA
    Posts
    3,776

    Default

    Quote Originally Posted by SearanoX
    It says I need to run a System Suite to obtain a PCMark score...though I can find no such option.
    Do you have..
    Microsoft Media Player 9
    Microsoft Media Encoder 9
    DirectX 9.0 or higher runtime
    all installed?

  6. #26

    Default

    Ah, I see now. I installed the Windows Media Encoder 9, and now all is well.

    3498

    Not too bad for this old 2.5A I suppose. I also had some stuff running in the background, so that might have made a bit of a difference. I'll try a few more times and see what I get.
    This is where my signature would go had my host not been such a Bandwidth Nazi.

  7. #27

    Default

    can i ask you how you created the profile for you PC spec that appears with each message. if so what type of software do you use to create it?
    Lian LI PC60
    (2 intake 80mm ADDA/3
    exhaust 80mm ADDA)
    EG465P-VE Enermax Dual fan PSU 465watt
    Asus A7N8X Dx ver2.0 C1007 latest bios
    AthlonXp 3200+ Barton
    Xms Corsair 3700PT TwinX paired 2x512@200mhz
    200mhz X 11.0 = 2.205GIG
    creative audigy 2
    Asus V8460 U Ti 4600 Dx
    CPU full load 28C
    Case full load 24C
    Western D HDD 120gb
    XP Professional current best- crap
    11682 marks=xp best performance settings @ 2500+ 166mhz x 11.0X = 1.83GIG

  8. #28
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,393

    Default

    Photoshop
    CPU: Opteron 165 @ 311x9 - 2817.8 mhz - 1.47v
    Mobo: Abit KN8-SLI
    RAM: 2x512 Crucial Ballistic Tracers500 @ 202 mhz 2-2-2-5 T1
    GFX: Asus EAX1950pro @ 648/1408
    PSU: Thermaltake 500w
    SC: Audigy 2 zs
    LCD: 22' Samsung 225bw
    Speakers: Klipsch ProMedia 5.1 Ultra
    Mouse: Logitech G5

  9. #29
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Here's my 1st run with all services runnin' on my new 2.4C @ 3.24GHz.

  10. #30
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,393

    Default

    Looks great
    CPU: Opteron 165 @ 311x9 - 2817.8 mhz - 1.47v
    Mobo: Abit KN8-SLI
    RAM: 2x512 Crucial Ballistic Tracers500 @ 202 mhz 2-2-2-5 T1
    GFX: Asus EAX1950pro @ 648/1408
    PSU: Thermaltake 500w
    SC: Audigy 2 zs
    LCD: 22' Samsung 225bw
    Speakers: Klipsch ProMedia 5.1 Ultra
    Mouse: Logitech G5

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •