Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 82

Thread: PCMark04 scores




  1. #21
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Fincastle, IN, USA
    Posts
    3,776

    Default

    Quote Originally Posted by SearanoX
    I've run PCMark before, but I can't get to my results...do I have to buy the full version in order to do so?
    No, it should pop-up as soon as testing is finished

  2. #22

    Default

    That's odd, it always says I have to do...something to continue. I'll re-download it, and try again. Hang on...

  3. #23
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Fincastle, IN, USA
    Posts
    3,776

    Default

    Weird, never heard that one.

    *BTW, double check my score, it changed (I reattaching the pic)

  4. #24

    Default

    It says I need to run a System Suite to obtain a PCMark score...though I can find no such option.

  5. #25
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Fincastle, IN, USA
    Posts
    3,776

    Default

    Quote Originally Posted by SearanoX
    It says I need to run a System Suite to obtain a PCMark score...though I can find no such option.
    Do you have..
    Microsoft Media Player 9
    Microsoft Media Encoder 9
    DirectX 9.0 or higher runtime
    all installed?

  6. #26

    Default

    Ah, I see now. I installed the Windows Media Encoder 9, and now all is well.

    3498

    Not too bad for this old 2.5A I suppose. I also had some stuff running in the background, so that might have made a bit of a difference. I'll try a few more times and see what I get.

  7. #27

    Default

    can i ask you how you created the profile for you PC spec that appears with each message. if so what type of software do you use to create it?

  8. #28
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,393

    Default

    Photoshop
    CPU: Opteron 165 @ 311x9 - 2817.8 mhz - 1.47v
    Mobo: Abit KN8-SLI
    RAM: 2x512 Crucial Ballistic Tracers500 @ 202 mhz 2-2-2-5 T1
    GFX: Asus EAX1950pro @ 648/1408
    PSU: Thermaltake 500w
    SC: Audigy 2 zs
    LCD: 22' Samsung 225bw
    Speakers: Klipsch ProMedia 5.1 Ultra
    Mouse: Logitech G5

  9. #29
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,905

    Default

    Here's my 1st run with all services runnin' on my new 2.4C @ 3.24GHz.

  10. #30
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,393

    Default

    Looks great
    CPU: Opteron 165 @ 311x9 - 2817.8 mhz - 1.47v
    Mobo: Abit KN8-SLI
    RAM: 2x512 Crucial Ballistic Tracers500 @ 202 mhz 2-2-2-5 T1
    GFX: Asus EAX1950pro @ 648/1408
    PSU: Thermaltake 500w
    SC: Audigy 2 zs
    LCD: 22' Samsung 225bw
    Speakers: Klipsch ProMedia 5.1 Ultra
    Mouse: Logitech G5

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •