Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 51 to 60 of 82

Thread: PCMark04 scores




  1. #51
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Fincastle, IN, USA
    Posts
    3,776

    Default

    System in sig, 277mhz FSB, I think this is a low score though. 5:4 divider, mem at 2-2-2-5

  2. #52
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Canada
    Posts
    93

    Default

    in what do you go to set your meme at 2-2-2-5 and ... what does this means ?
    : peace:

  3. #53
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,393

    Default

    The bios, the lower the number the faster the ram cycle(right?) 2-2-2-5 is the lowest you can get it. :cheers:
    CPU: Opteron 165 @ 311x9 - 2817.8 mhz - 1.47v
    Mobo: Abit KN8-SLI
    RAM: 2x512 Crucial Ballistic Tracers500 @ 202 mhz 2-2-2-5 T1
    GFX: Asus EAX1950pro @ 648/1408
    PSU: Thermaltake 500w
    SC: Audigy 2 zs
    LCD: 22' Samsung 225bw
    Speakers: Klipsch ProMedia 5.1 Ultra
    Mouse: Logitech G5

  4. #54
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Canada
    Posts
    93

    Default

    i dont know where to change it

  5. #55
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Canada
    Posts
    93

    Default

    i wanna know if its this in my bios:

    SRAM active precharge delay
    SDRAM RAS to CAS delay
    SRAM CAS precharge delay
    SDRAM CAS latency

    if i remember correcly, those are at
    8-3-3-3.T

  6. #56
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Canada
    Posts
    93

    Default

    i found out what it was, but i can boot with 2-3-2-5 but is it normal that my mobo is getting hot ? (40 celcius +)

  7. #57
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,393

    Default

    Your bios temp should not change....mine runs at 2-3-2-6 default, but i can run at 2-3-2-5. I have no clue why you have temperature problems. :confused:
    CPU: Opteron 165 @ 311x9 - 2817.8 mhz - 1.47v
    Mobo: Abit KN8-SLI
    RAM: 2x512 Crucial Ballistic Tracers500 @ 202 mhz 2-2-2-5 T1
    GFX: Asus EAX1950pro @ 648/1408
    PSU: Thermaltake 500w
    SC: Audigy 2 zs
    LCD: 22' Samsung 225bw
    Speakers: Klipsch ProMedia 5.1 Ultra
    Mouse: Logitech G5

  8. #58
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Canada
    Posts
    93

    Default

    i dunno but still, i tested at multiple timing and the best i got was at 2-3-3-5

    in pcmark04 i went from 3358 to 3382 :thumb:

  9. #59
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    154

    Default

    I ran PCmark04 with the initial settings in my sig, and I got 3254.

    I did it again with the settings at, 14x148 2072ghz and got a score of 3291.

    The third time I set it at 15x140 2100ghz and got 3278.

    I thought it was wierd that the third score was lower. well, good thing for PCmark04, now I now what to run at until I get decent ram:rolleyes:
    Main RiG:
    CPU: Athlon 64 3200+@2.17
    Mobo:Asus KT8V deluxe
    Ram:1Gig Corasair XMS PC-3200
    AGP: eVga GeForce 6800
    Case:Antec SLB
    HDD:Maxtor 80Gig 8mb
    PSU:Antec TRUE380

  10. #60
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    1,790

    Default

    Thats because your CPU speed increase of 28mhz was not enough to overcome the loss of FSB (and memory speed).

    FX5900 - 3DMark2001 [20,566] - 3DMark2003 [7,281] - Aquamark3 [56,694]
    Ti4400 - 3DMark2001 [16,028]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •