Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: PCmark Troubles..




  1. #11
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Minnesota, United States
    Posts
    4,543

    Default Re: PCmark Troubles..

    Quote Originally Posted by casecutter
    Personally, I do not like ABIT boards and want to blame it for your problems.
    That's just rediculous. ABIT's K8 boards aren't really anything special, but there's nothing all that wrong with them either. They're perfectly stable and don't have any sort of problems like this.

    Quote Originally Posted by casecutter
    Antec power supplies are known to have issues with high end hardware. I am not a big fan of them either.
    Also rediculous. Antec PSUs work just fine with high-end hardware. His PSU might be an issue simply because it's not powerful enough, not because it's Antec.

    But like I said, who cares? PCMark is all but useless and it's not worth worrying about.

  2. #12
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    29

    Default Re: PCmark Troubles..

    Yeah, as far as I'm aware, the BIOS is compatable with my proc, at least that's what I'm lead to believe by Abit's website..I have the most recent update.

    I suppose you're right though that it's not really that big a deal in the first place since it's the ONLY thing that I've had problems with thus far..hopefully I don't run into anything else though..

    edit: my ram is set right too..

  3. #13
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    British Columbia, Canada
    Posts
    870

    Default Re: PCmark Troubles..

    Reinstall PCmark?
    My Current Rigs:
    Antec P180, OCZ Powerstream 520W, DFI nF4 SLI-DR Expert, AMD X2 4400 w/XP120(2.6GHz@1.45v), 2x1GB OCZ Platnium PC3200, BFG 7900GT@592/800(1.6), WD 250GB SATA, Maxtor 120GB IDE, LG DVD/CD Combo(black), Sony DRU-810 DL DVD Burner(black)
    3DMark01:25379, 3DMark03:19746
    3DMark05:9294, 3DMark06:5340

    Raidmax Cobra, Fortron PN-400W, ASUS A8N-E(nF4 Ultra), X2 3800 w/AMD heatpipe cooler, 2x 512MB Crucial Balistix, ATI X300, WD 250GB IDE, Samsung 16x DVD/RW

  4. #14
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    1,364

    Default Re: PCmark Troubles..

    I said "Personally, I do not like ABIT boards and want to blame it" meaning that I do not like them, but it is not to blame. As for the power supply, google "Antec PSU 7800 issues" and you will find lots of people having issues using Antec PSUs in high end machines.

    And yes, I would reinstall PC Mark and see if it helps. Futuremark has a support forum as well, you'd most likely get an answer there that would help.
    GIgabyte GA-990FXA-UD3
    AMD FX8120 @ 4GHz
    Patriot 1866MHz EL series 2X4GB DDR3
    Powercolour HD 6970 2GB w/XFX 8800GT 512MB Hybrid PhysX
    Creative X-FI titanium HD w/Technics class A 300W amp and tower speakers
    PC P&C 500W PSU
    2TB Seagate
    Coolermaster 690II w/Corsair H100 tucked under the hood

  5. #15
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Minnesota, United States
    Posts
    4,543

    Default Re: PCmark Troubles..

    Quote Originally Posted by casecutter
    As for the power supply, google "Antec PSU 7800 issues" and you will find lots of people having issues using Antec PSUs in high end machines.
    I found no people on the first two pages of the Google search that were having problems except for a few using 450W and 430W PSUs with 7800s, which is going to be problematic 95% of the time, regardless of brand. The only things worth noting were a specific incombatabilty between a certain Antec PSU and a certain ASUS motherboard and problems that people have been having with the entire Neo HE line. I've give you that, but there doesn't seem to be any widespread problems with Smartpower and Truepower.

    All that said, a Google search is not really an accurate way to test the quality of a PSU brand.

    And BTW, I didn't go through the results, but there are substantially more results for "OCZ PSU 7800 issues" than for "Antec PSU 7800 issues." Other PSUs have substantially fewer results than both. Granted, this is likely because Antec makes some very popular cases and OCZ makes popular RAM, but that just furthers my point that you can't test this with a Google search.
    Last edited by Yawgm0th; 01-23-2006 at 01:43 AM.

  6. #16
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    29

    Default Re: PCmark Troubles..

    At any rate..I got it working. Reinstalled it and *bam* there you have it..doh

    good call amd04

  7. #17
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    British Columbia, Canada
    Posts
    870

    Default Re: PCmark Troubles..

    Quote Originally Posted by darkDemyZe
    At any rate..I got it working. Reinstalled it and *bam* there you have it..doh

    good call amd04
    :) I usualy try the simple things first, rather than go all out trying to fix something that isn't broken.
    My Current Rigs:
    Antec P180, OCZ Powerstream 520W, DFI nF4 SLI-DR Expert, AMD X2 4400 w/XP120(2.6GHz@1.45v), 2x1GB OCZ Platnium PC3200, BFG 7900GT@592/800(1.6), WD 250GB SATA, Maxtor 120GB IDE, LG DVD/CD Combo(black), Sony DRU-810 DL DVD Burner(black)
    3DMark01:25379, 3DMark03:19746
    3DMark05:9294, 3DMark06:5340

    Raidmax Cobra, Fortron PN-400W, ASUS A8N-E(nF4 Ultra), X2 3800 w/AMD heatpipe cooler, 2x 512MB Crucial Balistix, ATI X300, WD 250GB IDE, Samsung 16x DVD/RW

  8. #18
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    29

    Default Re: PCmark Troubles..

    Haha, well played xD

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •