Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 34 of 44 FirstFirst ... 243233343536 ... LastLast
Results 331 to 340 of 439

Thread: PC Mark 2002




  1. #331
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    79

    Default

    everything seemed to be fine, updated a few things on the mobo and the numbers went up a good bit, this pretty good for my stock system?
    ThermalTake Blue side window case
    7x 80mm fans 2050 rpm
    MB i875P 5P1A4D IC7 ABIT ATX
    CPU P4 2.4CGHz 800M 478P/512K HT RT
    DDR 2x256 MB TWINX 512-3200LLPT COR RT
    KB LOGITECH|OPTICAL DESKTOP BLK
    FD 1.44MB MITSUMI
    CPU FAN INTEL P4 SPARK7+ A1715 RT
    CDRW LITEON 52X32X52X LTR-52327S BK
    ETHRNT LINKSYS|LNE100TX 10/100 v5.1
    MAXTOR 160gb 8MB Cache
    FX 5600 Ultra
    19in CRT View Sonic w/ ultra bright

    drenader has attached this image:

  2. #332
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    1,790

    Default

    Looks good :thumb:.

    FX5900 - 3DMark2001 [20,566] - 3DMark2003 [7,281] - Aquamark3 [56,694]
    Ti4400 - 3DMark2001 [16,028]

  3. #333
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    790

    Default

    Well, for stock those are good #'s, but for what that system is capable of, its a little low. However, there's tons of tweaking that can take care of that :thumb: . Check out the XP optimization guide on tweaktown (reformat to relax) and check out this site

    http://www.pureperformance.com/

    Finally, o/c the hell out of that system and you should see your scores go through the roof. Also, if you wanna get the best out of your system, benchmark on a clean system, i.e. nothing but the OS and the benchmarking tool. Nothing else, no desktop pic, screen saver, video card settings only on high performance, no processes running, etc etc. Then you can get top #'s
    Modified Dell 8200 Case:
    -400MHz FSB i850 Intel mobo
    -P4 Williamette Socket 478, 1.9GHz
    -768MB 16-bit PC800 RDRAM
    -MSI GF4 Ti4200 128MB @ 284/581
    -7200 RPM Maxtors: 60GB (2MB) on mobo and 160GB (8MB) on ATA/133 PCI Card
    -Creative Inspire T7700 7.1 Speaker System on an Audigy 2
    -Windows XP Home Edition SP2

    Rock on : peace2: , MiStA K6

  4. #334
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,393

    Default

    My score
    CPU: Opteron 165 @ 311x9 - 2817.8 mhz - 1.47v
    Mobo: Abit KN8-SLI
    RAM: 2x512 Crucial Ballistic Tracers500 @ 202 mhz 2-2-2-5 T1
    GFX: Asus EAX1950pro @ 648/1408
    PSU: Thermaltake 500w
    SC: Audigy 2 zs
    LCD: 22' Samsung 225bw
    Speakers: Klipsch ProMedia 5.1 Ultra
    Mouse: Logitech G5

  5. #335
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,393

    Default

    It is stock speed btw.
    CPU: Opteron 165 @ 311x9 - 2817.8 mhz - 1.47v
    Mobo: Abit KN8-SLI
    RAM: 2x512 Crucial Ballistic Tracers500 @ 202 mhz 2-2-2-5 T1
    GFX: Asus EAX1950pro @ 648/1408
    PSU: Thermaltake 500w
    SC: Audigy 2 zs
    LCD: 22' Samsung 225bw
    Speakers: Klipsch ProMedia 5.1 Ultra
    Mouse: Logitech G5

  6. #336
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    1,790

    Default

    AsianBatman, are you even running dual channel?

    My single channel DDR333 got 5700 in that ram test in an 845 board...

    Look at my PCMark2002 in my sig.

    FX5900 - 3DMark2001 [20,566] - 3DMark2003 [7,281] - Aquamark3 [56,694]
    Ti4400 - 3DMark2001 [16,028]

  7. #337
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    1,393

    Default

    when i run daul channel...my computer freezes...so its single till i get ddr400 or so...:cheers:
    CPU: Opteron 165 @ 311x9 - 2817.8 mhz - 1.47v
    Mobo: Abit KN8-SLI
    RAM: 2x512 Crucial Ballistic Tracers500 @ 202 mhz 2-2-2-5 T1
    GFX: Asus EAX1950pro @ 648/1408
    PSU: Thermaltake 500w
    SC: Audigy 2 zs
    LCD: 22' Samsung 225bw
    Speakers: Klipsch ProMedia 5.1 Ultra
    Mouse: Logitech G5

  8. #338
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    20

    Default

    6319

    CPU: 6319
    Mem: 4500
    HD: 896


    How do I insert image?

    clicked on image and nothing happened...
    My system:

    Win XP PRO
    Athlon XP 2600 ( OC - 2.340)
    Asus A7V8X
    GeForce FX 5900 Ultra 256meg (OC - 500/900)
    1024 Kingston PC 2700 (OC - 360)
    2 - 40 gig WD 7200rpm (RAID 0)
    120 gig USB 2.0 Drive
    19" Viewsonic A90f+ Ultrabrite
    Cable Internet

  9. #339
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    79

    Default

    Ok after a little xp tweaking and then some OCing of the fsb the system is running at 2.6 stable havnt pushed too hard yet, and the temps are staying the same. here is the updated pcmark results,
    How am i doing?
    ThermalTake Blue side window case
    7x 80mm fans 2050 rpm
    MB i875P 5P1A4D IC7 ABIT ATX
    CPU P4 2.4CGHz 800M 478P/512K HT RT
    DDR 2x256 MB TWINX 512-3200LLPT COR RT
    KB LOGITECH|OPTICAL DESKTOP BLK
    FD 1.44MB MITSUMI
    CPU FAN INTEL P4 SPARK7+ A1715 RT
    CDRW LITEON 52X32X52X LTR-52327S BK
    ETHRNT LINKSYS|LNE100TX 10/100 v5.1
    MAXTOR 160gb 8MB Cache
    FX 5600 Ultra
    19in CRT View Sonic w/ ultra bright

    drenader has attached this image:

  10. #340
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    20

    Default

    Hope this works trying to upload picture with it...
    My system:

    Win XP PRO
    Athlon XP 2600 ( OC - 2.340)
    Asus A7V8X
    GeForce FX 5900 Ultra 256meg (OC - 500/900)
    1024 Kingston PC 2700 (OC - 360)
    2 - 40 gig WD 7200rpm (RAID 0)
    120 gig USB 2.0 Drive
    19" Viewsonic A90f+ Ultrabrite
    Cable Internet

Page 34 of 44 FirstFirst ... 243233343536 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •